”EDELLÄKÄVIJÄTUOTE OHJELMISTOMARKKINOILLA”

Polarwell on laukaalainen kuumalähdealtaita, porealtaita ja muita saunaliiketoimintaan liittyviä tuotteita maahantuova ja myyvä yritys. Lisäksi liiketoimintaan kuuluu tuotteiden huolto. Yrityksen liiketoiminnan luonteen mukaisesti asiakaskunta on laaja ja koostuu yksityisistä henkilöistä ja yrityksistä. Systemaattinen asiakasrekisteri olemassa olevista asiakkaista, sekä potentiaalisista uusista asiakkaista on liiketoiminnan menestyksen kannalta erittäin tärkeää.

Polarwellin ja Lemonsoftin yhteistyö alkoi, kun Polarwell oli etsimässä sopivaa ohjelmistoa asiakasrekisterin ylläpitoon, tarjous- ja tilauskäsittelyyn, laskutukseen, varastointiin sekä huoltotoimintojen tukemiseen. Lemonsoftin valintaan päädyttiin vertailemalla muutamia palveluntarjoajia. Lopullisen valinnan ratkaisi Lemonsoftin edelläkävijätuote ohjelmistomarkkinoilla, asiantunteva yhteistyökumppani sekä hyvä palvelu.

Polarwell Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiittanen on tyytyväinen Lemonsoftiin ja yhteistyöhön ohjelmiston toimittaneen Ohjelma-Aitta Oy:n kanssa. ”Lemonsoft on meidän tarpeisiimme hyvä ja monipuolinen työkalu”, Tiittanen toteaa. ”Monipuolinen ohjelmisto tarjoaa monia mahdollisuuksia myös jatkossa kehittää toimintaa”, hän jatkaa.

Lemonsoft -ohjelmiston käyttöönoton myötä yrityksen toiminta on tehostunut monella osa-alueella. Vanhojen toimintamallien uudistaminen on aina voimia vaativa prosessi ja niin myös tässä tapauksessa. Toimintojen yhtenäistäminen ja systematisointi on tuonut kuitenkin paljon selkeyttä toimintaan ja Lemonsoftin hyödyt ovat tulleet selkeästi esiin käyttöönottovaiheen jälkeen. Ohjelma-Aitta Oy on ollut aktiivisesti mukana Polarwellin arjessa käyttöönoton aikana. Henkilökunnasta suurin osa hyödyntää Lemonsoftin ohjelmistoa työssään ja koulutus ja nopea apu ongelmatilanteissa on ollut todella tärkeää. Myös Ohjelma-Aitta Oy:n Jaakko Kairtamo on tyytyväinen yhteistyöhön. ”Töitä on tehty paljon, mutta tulokset ovat olleet meidänkin kannaltamme palkitsevia”, hän toteaa.

polarwell

Polarwell Services Oy

  • Ulkoporealtaiden valmistaja
  • Toiminut 15 vuotta
  • ”Dealer of the Year” 6-kertainen voittaja
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ