”OLEMME OLLEET ERITTÄIN TYYTYVÄISIÄ KÄYTTÄMIIMME LEMONSOFTIN OSIOIHIN ”

Puusepänliike Peltoniemi Ky on laadukkaita ja yksilöllisiä keittiökalusteita valmistava yritys Kemijärvellä. Yrityksen nykyaikainen konekanta ja pitkälle viety oma tuotanto mahdollistavat erikoistenkin ratkaisujen toteuttamisen asiakaskohtaisesti sekä kustannustehokkaasti. Yritys toteuttaa keittiökalusteisiin esimerkiksi sähköisiä mekanismeja ja LED-tekniikkaa.

Puusepänliike Peltoniemi Ky on kasvanut yrityksenä pitkän matkan, yhden miehen toiminnasta n. 20 henkilöä työllistäväksi toimijaksi. ERP-järjestelmän hankinta tuli ajankohtaiseksi, siinä vaiheessa, kun yrityksessä ilmeni tarvetta kokonaisvaltaiselle toiminnanohjausjärjestelmälle. Kolmesta harkinnassa olleesta vaihtoehdosta Lemonsoft vakuutti yrittäjät. ”Koulutus ja käyttöönottoprosessi meni hyvin. Käyttäjät ottivat Lemonsoftin vastaan hyvin ja käyttökokemukset ovatkin olleet pääsääntöisesti positiivisia.”, kertoo yrittäjä Juha Peltoniemi.

Tällä hetkellä ohjelma on ollut yrityksen käytössä jo lähes kymmenen vuotta. ”Olemme huomanneet, että Lemonsoft on ollut kohtuullisen vakaa, vastaamme ei ole tullut bugeja. Ohjelmiston käytön myötä olemme saaneet aikaa mm. taloushallinnon töistä muista tehtäviin. Helpottaa, kun kaikki ovat samassa valikossa.”, kuvailee Peltoniemi arkea Lemonsoftin kanssa. Myös asiakaspalvelu saa kiitosta ja Peltoniemellä arvostetaankin avun saamista omalla kielellä ja samalla aikavyöhykkeellä: ”Lemonsoftin tuki on auttanut aina etäyhteyden kautta, kun ongelmia on ollut. Etenkin tukihommia ajatellen, myös kotimaisuus on meille lisäarvo.”

Lapin suosion ja matkailubuumin myötä rakentajille riittää pohjoisessa tällä hetkellä hyvin töitä. Puusepänliike Peltoniemi Ky on saanut omalla alallaan jalan vankasti oven väliin: ”Projektimyynti on kasvanut paljon ja myyntiä on ollut yhä enemmän isoihin kohteisiin, kuten hoivakoteihin, kouluihin ja päiväkoteihin.” Kilpailuvalttina on ollut mm. asiakkaiden yksilöllisten toiveiden toteuttaminen, joita ei olisi mahdollista toteuttaa valmismallistoista. Yrittäjä Juha Peltoniemi kertoo liikevaihdon kasvaneen yli 30 % kolme vuotta peräkkäin: ”Liikevaihdossa olemme nyt tavoittelemallamme tasolla.”

Vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin, yritys on saanut palkata lisää työntekijöitä, mutta myös uuteen laitteistohankinnat ovat tulleet ajankohtaiseksi. Raporttien perusteella tehtyjen laskelmien myötä on tehty investointi mm. tuotantoautomaatioon ja parannettu yrityksen kustannustehokkuutta. ”Olemme tehneet muutoksia tekniikassa, haluamme olla tekemisessämme ajan hermolla.”, Peltoniemi painottaa.

Lemonsoftin ohjelmisto on saanut olla mukana omassa roolissaan edistämässä Puusepänliike Peltoniemi Ky:n tavoitteita. Yritys käyttää ohjelmaa asiakashallintaan, projektinhallintaan, taloushallintoon, laskutukseen sekä osto-ja myyntireskontraan. Juha Peltoniemi kertoo saaneensa muutamia yhteydenottoja ja kyselyjä käyttöjärjestelmästä saman alan yrityksiltä, joista jotkut yritykset ovat päätyneet myös Lemonsoftin hankintaan. ”Ohjelma on ollut helppokäyttöinen ja vakaa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä käyttämiimme Lemonsoftin osioihin, kuten esim. logistiikkaan ja kirjanpitoon, jotka ovat toimineet älyttömän hyvin.”

puusepanliike-peltoniemi

Puusepänliike Peltoniemi Ky

  • Keittiökalusteita valmistava yritys Kemijärvellä
  • Perustettu 1975
  • Työllistää n. 20 henkilöä
  • www.peltoniemi.fi
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ