”RAPORTIT TOIMIVAT MYYNNILLISENÄ APUNA”

Puusepänliike Peltoniemi Ky on laadukkaita ja yksilöllisiä keittiökalusteita valmistava yritys Kemijärvellä. Yrityksen nykyaikainen konekanta ja pitkälle viety oma tuotanto mahdollistavat erikoistenkin ratkaisujen toteuttamisen asiakaskohtaisesti sekä kustannustehokkaasti. Yritys toteuttaa keittiökalusteisiin esimerkiksi sähköisiä mekanismeja ja LED-tekniikkaa.

”Teimme konsultin kanssa alkukartoituksen ja pyysimme tarjoukset eri toimittajilta. Minulla oli joltain messuilta jäänyt ”sitruuna” mieleen ja ehdotin konsultille, että Lemonsoft otetaan mukaan vertailuun. Pian huomasimme, että läheskään kaikilla ohjelmistotaloilla ei ollut mahdollisuutta tarjota prosessikuvauksen mukaista järjestelmää. Otimme jatkoneuvotteluihin kolme toimittajaa, joiden kanssa kävimme tarkemmin tuotteet läpi. Lemonsoft erottui muista edukseen hinnallaan, uudenaikaisella käyttöliittymällään ja erityisesti sillä, että Lemonsoft ottaa tuotekehityksessä asiakastarpeet huomioon. Lisäksi Lemonsoftin konsultin Mika Palokosken asiantuntemus tuotteen esittelyssä oli erinomaista”, kertoo Puusepänliike Peltoniemen yrittäjä Juha Peltoniemi.

”Koska harjoitamme valmistavaa teollisuutta pienillä sarjoilla, on tärkeää, että tuotannonohjausjärjestelmän ominaisuudet pystyvät vastaamaan myös tarvittaviin muutoksiin. Tämä mielestäni toteutuu Lemonsoftilla”, Peltoniemi kertoo ja jatkaa: ”Päätimme heti alusta lähtien ottaa järjestelmän käyttöön vaiheittain, koska prosessissa on mukana myös tytäryrityksemme Ovin Oy. Sen vuoksi koko järjestelmä ei ole meillä vielä käytössä. Mutta ainakin ensimmäisen vaiheen käyttöönotto on sujunut erinomaisesti.”

”Olen erittäin tyytyväinen ohjelmiston toimittajaan. Olemme saaneet aina kysymyksiimme vastauksia sekä neuvoja ja opastusta. Myös ohjelmiston käyttöönottokoulutus onnistui hyvin”, Peltoniemi toteaa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä projektin lopputulokseen. Käyttäjät ottivat Lemonsoftin vastaan hyvin ja käyttökokemukset ovatkin olleet pääsääntöisesti positiivisia. Lemonsoft on käytössä johdonmukainen, helppokäyttöinen ja sen raportit sekä raportointimahdollisuudet ovat erittäin hyvät ja ne toimivat mainiosti myynnillisenä apuna. Lemonsoft on säästänyt aikaamme taloushallinnon töistä muihin tehtäviin. Lisää ajansäästöä on tulossa, kunhan saamme enemmän osioita käyttöön”, Juha Peltoniemi kertoo.

puusepanliike-peltoniemi

Puusepänliike Peltoniemi Ky

  • Keittiökalusteita valmistava yritys Kemijärvellä
  • Perustettu 1975
  • Työllistää 18 henkilöä
  • LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ