”LEMONSOFTIN HYÖDYT NÄKYVÄT JOKAPÄIVÄISESSÄ TOIMINNASSAMME”

Vuonna 1930 perustettu Salossa sijaitseva Salomaan Konepaja Oy valmistaa sähkölinjatarvikkeita ja voimalinjojen ja muiden vaativien kohteiden perustustarvikkeita. Yrityksen asiakkaita ovat alan suurimmat urakoitsijat sekä sähkötukkuliikkeet. Lisäksi yritys toimii turvatikastuotteiden sopimusvalmistajana sekä alihankkijana useille kotimaisille pienkonevalmistajille.

”Tavoitteenamme oli löytää yksi ohjelmisto, joka kattaisi aivan kaikki yrityksemme prosessit tarjouslaskennasta toimitukseen. Meille tärkeimpiä toimintoja, joita ohjelmiston tuli sisältää, olivat tuotannonohjaus, palkanlaskenta, kirjanpito, työajanseuranta, varastokirjanpito sekä asiakkuudenhallinta”, kehitysinsinööri Lauri Salomaa Salomaan Konepaja Oy:stä kertoo.

”Vertailimme useita erikokoisia ohjelmistoja – mukana oli Lemonsoftiin verrattuna sekä selvästi suppeampia että isompiakin järjestelmiä. Lemonsoft osoittautui kuitenkin juuri sopivan kokoiseksi ohjelmistoksi PK-yritykselle. Se sisälsi kaikki tarvitsemamme toiminnot sekä niiden lisäksi myös työajanseurannan ja palkanlaskennan, jotka puuttuivat monista ulkomaalaisista ohjelmistoista”, Salomaa sanoo.

”Projekti vietiin suunnitellussa aikataulussa päätökseen. Osana projektia ollut laaja tiedonsiirto vanhasta järjestelmästä vei aikaa, mutta onnistui suunnitellussa laajuudessaan”, toteaa Salomaa ja jatkaa: ”Uuteen tutustumisen kynnys vaihtelee aina henkilöittäin – alun totuttelun ja opettelun jälkeen ohjelmiston käyttäjät yrityksessämme ovat olleet erittäin tyytyväisiä Lemonsoftiin. Käyttöönottovaiheen jälkeen ovat Lemonsoftin mukanaan tuomat hyödyt tulleet selkeästi esiin jokapäiväisessä toiminnassamme. Esimerkiksi osto- ja myyntireskontran teko on nopeutunut paljon, koska tietoja ei enää tarvitse siirrellä ohjelmasta toiseen.”

salomaan-konepaja

Salomaan Konepaja Oy

  • Perustettu 1930
  • Valmistaa sähkölinjatarvikkeita ja voimalinjojen ja muiden vaativien kohteiden perustustarvikkeita
  • LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ