”VAKUUTUIMME LEMONSOFTIN KOTIMAISUUDESTA JA DYNAAMISESTA OTTEESTA”

Starline Valves Oy maahantuo eurooppalaisia prosessiventtiileitä ja pneumaattisia käyttölaitteita suomalaisen teollisuuden tarpeisiin. Lemonsoft on yrityksessä käytössä osto- ja myyntityössä, varastonhallinnassa sekä asiakkuuksien hoidossa. – Lemonsoft-ohjelmisto on kokonaisvaltainen järjestelmä, joka kattaa yrityksen kaikki tarpeet, Starline Valves Oy:n toimitusjohtaja Lalli Jäppinen kuvailee.

Lemonsoft valikoitui Starline Valves Oy:n uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäksi yli parin kymmenen ohjelmistotoimittajan joukosta. Suomenkielinen ohjelmisto, kattavat palvelut ja Lemonsoftin myyjien ammattitaito vakuuttivat toimitusjohtajan.

– Lemonsoftin erottui edukseen kotimaisuudella ja dynaamisella otteella. Yritys on tarpeeksi iso ollakseen vakaa ja luotettava kumppani ─ joustavuutta unohtamatta, Jäppinen toteaa. – Myös Lemonsoftin myyjä teki minuun vaikutuksen ammattitaidollaan ja asiakaslähtöisellä toimintaotteellaan.

TEHOKAS OHJELMISTO, ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU

Lemonsoftin käyttö on Jäppisen mielestä selkeää. Mikä tärkeintä: pakettituotteiden hallintaan on panostettu. – Ohjelma soveltuu hyvin yhteen Excelin kanssa, mikä on hyödyllistä Starline Valvesin arjessa.

Myös käyttöönotto sujui Jäppisen mukaan hyvin. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi ohjelmiston lanseeraukseen valmistauduttiin jo hyvissä ajoin. Lemonsoftin kouluttajien avustuksella ohjelmiston käyttöönottoprojekti vietiin maaliin yksissä tuumin ja onnistuneesti. Toimitusjohtaja Jäppinen on vakuuttunut sekä ohjelmiston että palvelun tehokkuudesta.

─ Asiakaspalvelusta olemme saaneet kaikkiin esittämiimme kysymyksiin vastaukset. Ja kouluttajat ovat ammattilaisia, jotka katsovat asioita asiakkaan näkökulmasta, Jäppinen kertoo kokemuksistaan.

starline1

Starline Valves Oy

  • Perustettu 1994
  • Prosessiventtiileitä ja pneumaattisia käyttölaitteita maahantuova sekä varastoiva yritys
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ