”LEMONSOFTIN MYÖTÄ PAPERITTOMUUS ON LISÄÄNTYNYT”

TAY-Palvelut Oy on Tampereen yliopistolle vahtimestari-, vartiointi-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä puhelinpalveluja tarjoava yritys. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat yliopiston tilojen vuokraus ulkopuolisille sekä pysäköintipaikkojen ylläpito.

”Prosessit, joihin etsimme ohjelmistoa olivat asiakkuudenhallinta sisältäen myyntilaskutuksen sekä tilaustenhallinnan, varastokirjanpidon, ostotilaukset ja huoltotyöt. Vertailussa oli muitakin ohjelmistoja, mutta Lemonsoftin valinnan ratkaisi sen hyvä hinta/laatusuhde”, kertoo TAY-palvelut Oy:n toimitusjohtaja Juha Mäkinen.

”Yliopiston väki kirjaa tarvittavat huoltokutsut Facility Info -nimiseen kiinteistöjärjestelmään, josta ne siirtyvät webservice-rajapinnan kautta Lemonsoftiin huoltotyötilauksiksi. Lemonsoftissa työt jaetaan tekijöille ja palaute työn aloittamisesta välittyy Facility Info -järjestelmään. Samoin TAY-Palvelut Oy:ssä käytetään CRM:n sopimuslaskutusta huoltopalvelusopimusten laskutukseen. Kaikki laskutustieto siirretään edelleen taloushallintopalveluja tuottavan yrityksen järjestelmään”, kertoo ohjelmiston toimittaja Seppo Kaile Ohjelma-Aitta Oy:stä ja jatkaa:

”Käyttöönottoprojekti alkoi loppuvuodesta 2010 ja oli valmis kesällä 2011. Aika kului pääosin ihmetellessä Facility Infon ja Lemonsoftin webservice-rajapintaa, joita Lemonsoft ja BuilderCom toteuttivat. Homman venymisestä huolimatta kiinteistöpalvelujen työnjohto totesi viimeisimmässä palaverissa vuodenvaihteessa, että ovat saaneet enemmän kuin aluksi odottivat, siis hyötyä sekä toiminnallisuutta Lemonsoftin käyttöönotosta.”

”Käyttöönottovaiheeseen onkin syytä varata resursseja riittävästi. Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä ohjelmiston toimittajan Ohjelma-Aitta Oy:n panokseen ja yhteistyömme on parantunut jatkuvasti. Henkilökunta on ollut tyytyväinen ohjelmiston käyttöön ja lisäksi Lemonsoftin myötä on paperittomuus lisääntynyt. Ohjelman mahdollista laajentamista tulevaisuudessa tarkastellaan vuosittain”, toteaa Juha Mäkinen.

tay-palvelut

TAY-Palvelut Oy

  • Tampereen yliopistolle vahtimestari-, vartiointi-, puhtaus-, kiinteistö-, kuljetus- sekä puhelinpalveluja tarjoava yritys
  • Palveluihin kuuluvat yliopiston tilojen vuokraus ulkopuolisille sekä pysäköintipaikkojen ylläpito
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ