”LEMONSOFTISTA TUKEA JA TIETOA PROJEKTIEN SEURANTAAN”

Telinemestari IPG Invest Oy on perustettu vuonna 1989. Telinemestari toimii Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun ympäristössä. Telinemestari asentaa ja vuokraa rakennusten kunnostus- ja saneerausurakoihin rakennustelineitä, sääsuojia ja nostimia. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 35 henkilöä ja liikevaihtoa vuonna 2011 oli 3,04 miljoonaa euroa.

”Lemonsoft-ohjelmistoa käytetään Telinemestarilla yrityksen toiminnassa osto- ja myyntireskontrassa, palkanlaskennassa, kirjanpidossa, varastonhallinnassa sekä projektinseurannassa. Jokainen Telinemestarin toteuttama kohde on oma projektinsa, jota seurataan eri vaiheiden kautta järjestelmässä. Kohteeseen toimitettava kalusto kerätään myyntitilauksiin tehdyn listan perusteella ja kohteen vuokrat laskutetaan ohjelman vuokraustoiminnallisuutta käyttäen. Muut osiot tukevat ja antavat lisää tietoa projektin seurantaan”, kertoo Telinemestarien talouspäällikkö Ari-Pekka Mononen ja jatkaa: ”Aiemmin käytössämme oli Nova-ohjelmisto sekä TK-Vuokrat -vuokrausohjelmisto. Tavoitteenamme oli päästä eroon kahdesta erillisestä ohjelmasta ja muutamia ohjelmistovaihtoehtoja tarkasteltiin. Lemonsoftiin päädyimme, koska siinä järjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ovat yhdessä paketissa.”

”Ratkaisutoimittaja Seppo Kaile Ohjelma-Aitta Oy:stä toimi todella ammattimaisesti; tiesi – ja tuntee tuotteensa. Harvoin saa yhtä hyvää tiedonantoa myyjältä. Myös käyttöönotto oli hyvin nopea ja sujuva toimenpide, ongelmia kohdallamme ei ollut lainkaan. Tuotekehitys ja uudet ominaisuudet sekä räätälöinnit ovat vastanneet hyvin tarpeisiimme. Projektin seurantaraporttimme räätälöinti osoittautui molemmille osapuolille hiukan haasteelliseksi, mutta lopputulos tyydyttää!”, kertoo Ari-Pekka Mononen.

”Kaiken kaikkiaan Lemonsoft on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttavissa oleva ohjelmisto ja olemme päässeet eroon kahden eri järjestelmän käytöstä. Alalla yleistynyt sähköinen toimintatapa on toiminut hyvin järjestelmässä sekä siihen linkitetyt perintä- ja verkkolaskuasiat helpottavat toimintaamme. Ohjelman tietokanta on meillä palvelimella, josta sitä käytetään toimistolla omassa verkossa sekä muutamissa tilanteissa etänä muualta, kukin käyttäjä omalla koneellaan. Lisäksi ohjelmiston laajentaminen entisestään on mahdollista, jo nyt on muutamia osioita, joita on mietitty, esimerkiksi monipankkia ja sähköistä tiliotetta”, toteaa Ari-Pekka Mononen.

telinemestari

Telinemestari IPG Invest Oy

  • Asentaa ja vuokraa rakennusten kunnostus- ja saneerausurakoihin rakennustelineitä, sääsuojia ja nostimia.
  • Perustettu 1989
  • Liikevaihto vuonna 2011 3,04 Milj. €
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ