”LEMONSOFT ON TÄRKEIN TYÖKALUMME”

TiliMEMO Oy on terveydenhuolto- ja hyvinvointialaan erikoistunut tilitoimisto, joka toimii Itä-Suomen sydämessä, Kuopiossa. Uutta ohjelmistoratkaisua etsittäessä tärkeimmäksi kriteeriksi valikoitui käytöltään mutkaton, kokonaisvaltainen järjestelmä. Lemonsoftin ohjelmisto kattaa nykyään kaikki TiliMEMOn asiantuntijoiden vaatimukset ─ Ohjelmiston kehittämisen takana näkyy aito intohimo. Meitä ja tarpeitamme kuunnellaan, toteaa TiliMeMo Oy:n toimitusjohtaja Kirsti Merenheimo.

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä on palvellut TiliMEMOa vuodesta 2010 saakka. Jokapäiväisessä käytössä ovat etenkin taloushallinto, henkilöstöhallinto ja johdon työkalut. Merenheimon mielestä ohjelmiston tilitoimistonäkökulma on lisääntynyt selkeästi, eikä muita ohjelmistoja enää kaivata.

─ Lemonsoft on ainoa ohjelmisto, jonka tarvitsemme. Hoidamme sillä asiakkaidemme laskut, maksut, palkanlaskennan ja myyntireskontran. Halusimme totaaliratkaisun ja sellaisen saimme, Merenheimo kertoo.

VAIVATON JA KUSTANNUSTEHOKAS INTEGROINTI TILITOIMISTON JA ASIAKKAIDEN VÄLILLÄ

Lemonsoft nousi uuden ohjelmiston valintatilanteessa kirkkaaksi ykköseksi. Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmässä vakuutti eritoten mahdollisuus integroida TiliMEMOn omat asiakkaat ohjelmistoon vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Ohjelmistomuutosten käyttöönotto on ollut Merenheimon mielestä helppoa: ohjelmistoa aiotaankin syventää TiliMEMOn tarpeiden mukaan. Ison painoarvon Merenheimo antaa myös ohjelmiston käytettävyydelle ja visuaalisuudelle.

─ Tuijotamme ruutua koko päivän. On ensiarvoisen tärkeää, että ohjelmisto on hyvä silmälle, Merenheimo täsmentää.

TiliMEMOn palveluksessa ei ole erillistä IT-ihmistä, joten ohjelmiston täytyy toimia moitteettomasti. Kaikki ylimääräinen selvittely on pois tehokkaasta työajasta. TiliMEMOn asiantuntijat kääntyvät aina tarpeen tullen Lemonsoftin HelpDeskin ja asiakaspalvelun puoleen. Myös koulutuksia ja webinaareja on hyödynnetty tehokkaasti.

─ Peukutan varsinkin webinaarien puolesta: kustannustehokas ja intensiivinen keino opiskella oman työpöydän ääressä, liikahtamatta mihinkään, konkretisoi Merenheimo.

TILITOIMISTO ON ASIAKKAAN TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Talouspolitiikka ja toimialan jatkuvat muutokset vaativat tilitoimistoilta hereillä oloa, alan seuraamista ja uusien kokonaisuuksien hallintaa. Merenheimon mukaan sähköiseen liiketoimintaan siirtyminen näkyy arjen työssä.

─ Meidän on pysyttävä kartalla tapahtumista koko ajan. Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina ja talouspäällikköinä, eikä virheisiin ole varaa, Merenheimo täsmentää.

Lemonsoft on antanut tukeaan myös TiliMEMOn markkinointiprosesseihin. Merenheimo suositteleekin Lemonsoftia kumppaniksi eritoten pienille ja keskisuurille yrityksille sekä tilitoimistoille.

─ Lemonsoftilaisilla on vakaa aikomus tehdä tästä ohjelmasta loistava. Ja se näkyy, Merenheimo kiittää.

tilimemo

TiliMEMO Oy

  • 20 vuotias kuopiolainen tilitoimisto
  • Erikoistunut terveydenhuolto- ja hyvinvointialaan
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ