”KAIKKI TARVITTAVAT TOIMINNOT SAMASSA PAKETISSA”

Trio Trading tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja laadukkaita kala- ja äyriäistuotteita. Trio Tradingin toimialaan kuuluu ulkomaisten elintarvikkeiden maahantuonti, jalostustoiminta sekä koti- ja ulkomaisten elintarvikkeiden myynti. Yrityksen päätuotteita ovat norjalainen merilohi ja -filee sekä Katkis katkaravut.

Trio Trading on viime aikoina voimakkaasti uudistanut ja laajentanut toimintaansa. Samassa yhteydessä haluttiin tarkastella myös toiminnanohjausjärjestelmän toimivuutta ja siitä saatavaa hyötyä. Sinänsä toimivan vanhan järjestelmän tilalle haluttiin helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla tehdyistä investoinneista on mahdollista saada irti paras mahdollinen hyöty. Lemonsoftin järjestelmä osoittautui Trio Tradingille parhaaksi vaihtoehdoksi. Valinnassa painoivat Lemonsoftin uusi tekniikka, sekä koko ohjelmiston tuoreus. “Uskomme, että Lemonsoft on jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto, jonka mukana meidän on jatkossakin helppo kehittää toimintaamme”, kertoo Mats Storbjörk Trio Tradingiltä.

Elintarvikealalla toimivalle yritykselle erityisen tärkeää on logistiikan toimivuus, sekä materiaalihallinnon seurattavuus ja jäljitettävyys. Elintarvikkeiden laatuseuranta, sekä siihen liittyvien erä- ja sarjanumeroseurannan toimivuus ovat kriittisiä tekijöitä niin asiakkaille kuin toimintaa valvoville viranomaisillekin. “Löysimme kaikki toimintamme kannalta kriittiset toiminnot ja sovellukset samasta paketista, mikä on loppukäyttäjän kannalta ihanteellista,” kertoo Mats Storbjörk. “Ala, jolla toimimme, on nopealiikkeinen ja tiedon täytyy olla jatkuvasti ajan tasalla”, hän jatkaa.

Merkittävä tekijä Trio Tradingille oli myös, että juuri alkaneen oman jalostustoiminnan toiminnanohjaus pystyttiin toteuttamaan tehokkaasti Lemonsoftin ohjelmiston avulla.

trio-trading

Oy Trio Trading Ab

  • Ulkomaisten elintarvikkeiden maahantuonti, jalostustoiminta sekä koti- ja ulkomaisten elintarvikkeiden myynti
  • Perustettu 1989
  • Työllistää 33 henkilöä
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ