”UUSIA ASIAKKAITA LEMONSOFTIN KAUTTA”

”Lemonsoft on tehnyt mahdolliseksi yrityksemme liiketoiminnan, tuloksen ja henkilöstömäärän kasvun. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Lemonsoftin kautta asiakaskantamme on laajentunut huomattavasti”, kertoo toimitusjohtaja Niina Asujamaa, Vaasa VIICON Oy:stä.

Vaasa VIICON on Lemonsoftin tilitoimistokumppani, jolle asiakkaat voivat ulkoistaa taloushallintonsa kokonaisvaltaisesti. Vaasa VIICONin palvelumallissa taloushallintoa hoidetaan aina asiakkaan omassa toiminnanjärjestelmässä. Lemonsoft on ollut osa Vaasa VIICONin menestystä jo muutaman vuoden.

”Teemme työtä usean toiminnanohjausjärjestelmän parissa sen mukaan, mikä järjestelmä kullakin asiakkaalla on käytössä. Meille itselle on kuitenkin hankittu vain yksi ainoa toiminnanohjausjärjestelmä, Lemonsoft. Sitä suosittelemme myös muille pk-yrityksille”, Asujamaa toteaa.

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJOIDEN APUNA

Lemonsoftin kautta hoituvat kaikki Vaasa VIICONin monipuoliset asiakaspalvelut: osto- ja myyntireskontra, tilinpäätökset, johdon raportointi ja palkkahallinto. Esimerkiksi laskut kirjataan järjestelmään suoraan tai pdf-muodossa, asiakkaan hyväksyntä saadaan sähköisellä kuittauksella ja laskut siirretään maksuun eräpäivien mukaan.

”Taloushallinnon hoitaminen sähköisesti Lemonsoftilla on erittäin kustannustehokasta, kun käytössä on useita toimintaa nopeuttavia prosesseja”, kiteyttää Asujamaa.

ONNISTUNUT YHTEISTYÖ KANTAA

Vaasa Viiconilta on osallistuttu innokkaasti Lemonsoftin koulutuksiin, jotka ovat Asujamaan mukaan olleet onnistuneita. Osallistujat on keränneet jo etukäteen kysymyksiä ja toiveita, jolloin koulutuksista on saatu irti paras mahdollinen hyöty.

”Myyntitapahtuman jälkeen kannattaa panostaa käyttöönottoprosessiin, asiakkaan arjen tukemiseen ja jälkimyyntiin. Lemonsoft on tehnyt juuri näin”, Asujamaa kehuu.

Asujamaa kuuluu myös Lemonsoftin tilitoimistofoorumiin, jossa taloushallinnon asiantuntijat auttavat kehittämään ohjelmistoa käyttäjän näkökulmasta. ”Tilitoimistofoorumissa käsittelemme erilaisia ohjelmaan liittyviä kehitystarpeita ja teemme ehdotuksia, jotka viedään eteenpäin ja toteutetaan tuotekehityksessä”, Asujamaa kertoo.

Usean asiakkaan ja yrityksen kanssa yhteistyötä tekevän yrityksen toimitusjohtajana Asunmaalla on selkeä kuva siitä, millaista asiakaspalvelun ja yhteistyön tulee olla.

”Yhteistyö oman myyjämme kanssa toimii erittäin hyvin. Häneltä uskaltaa kysyä myös niin sanottuja tyhmiä kysymyksiä, saamme vastauksia ja tukea. Mietimme muun muassa yhdessä, millaisia tarjouksia meidän kannattaa tehdä asiakkaillemme.”

vaasa-viicon

Vaasa VIICON Oy

  • Perustettu 2009
  • Taloushallintoalan yritys
  • Työllistää 30 henkilöä
FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ