”AUTOMATISOINNILLA SÄÄSTÖJÄ JA KUSTANNUSTEHOKKUUTTA”

VerkkoTilit Oy on 1998 perustettu tilitoimistoyritys, joka tuottaa pk-yrityksille tilitoimisto- ja laskentatoimen palveluja sekä taloushallinnon ohjausta. Yritys toimii Lahdessa ja työllistää kuusi henkilöä.

”Päätöksemme valita Lemonsoft käyttöömme oli se, että uskoimme siihen, että Lemonsoftista tehdään paras mahdollinen taloushallinnon ohjelmisto. Taustalla oli jo aikaisempi yhteistyö ohjelmiston tuotekehitysjohtaja Kari Joki-Hollannin sekä Lemonsoftin jälleenmyyjä Avantle Oy:n kanssa. Ratkaisevaa valinnassa oli myös se, että pääsemme itse vaikuttamaan ohjelman kehitykseen ja saamaan tätä kautta lisäarvoa ja kapasiteettia omaan toimintaamme”, kertoo VerkkoTilit Oy:n yrittäjä Pekka Karttunen.

Karttunen toteaa; ”Raportointien, rutiinitapahtumien sekä massakäsittelyjen automatisointi on toimialallamme erp-järjestelmässä tärkeää. Myös ohjelman käyttövarmuus ja helppokäyttöisyys ovat olennaisia toiminnan sujumisen kannalta. Lemonsoftin ominaisuudet tarjoavat erittäin hyvät työkalut edellä mainittuihin asioihin. Osa asiakkaistamme käyttää ohjelmistoa etäpalveluna mm. siten, että he tekevät laskutuksen, ostolaskujen tallennuksen ja maksatuksen netin kautta palvelimellamme.

VerkkoTilit Oy:n yrittäjä Pekka Karttunen on tyytyväinen Lemonsoftiin ja yhteistyöhön palvelun toimittajan jälleenmyyjä Avantle Oy:n kanssa. ”Toimialaamme liittyvä muu tekninen kehitystyö viivästyy luonnollisesti silloin, kun viranomaisten lakimuutokset vievät oman aikansa ohjelmiston kehitystyöstä. Mutta muutoin olemme saaneet oikeasti vaikuttaa ohjelman kehittämiseen toimialamme tarpeisiin eli ehdotuksiamme on aidosti kuunneltu ”, Karttunen toteaa.

”Käyttöönotto entisestä ohjelmasta sujui teknisesti mallikkaasti toimittajan, Avantle Oy:n asiallisen ja joustavan palvelun avulla. Toimittajan rooli ja merkitys käyttöönotossa oli suuri ja yhteistyömme sujui loistavasti.

Aikataulullisesti käyttöönotto eteni suunnitelman mukaan ja kaiken kaikkiaan se kesti n. 10 päivää. Tähän aikaan sisältyi sekä omaan järjestelmään tehdyt toimenpiteet ja henkilökunnan koulutus sekä toimenpiteet, joita tehtiin asiakkaillemme jotka käyttävät ohjelmaa etänä. Vanhan ohjelmiston tiedot siirrettiin identtisenä Lemonsoftiin historiatietoja menettämättä.

Yrityksessämme muutos otettiin vastaan positiivisesti. Etäkäyttäjien suhteen oli alkuun pientä epäilyä toiminnan sujuvuudesta, mutta käyttökokemusten karttuessa tyytyväisyys heidänkin osaltaan on kasvanut. Jokaisella toimialalla ja varsinkin tilitoimistoympäristössä muutoksen riittävä ja monipuolinen informaatio, vuorovaikutus ja joustavuus ovat tärkeitä sekä yrityksen sisällä että yhteistyöverkostossa. Näin myös meillä. Hyvin tehdyllä työllä ja kärsivällisyydellä on vaikutus myös erinomaiseen lopputulokseen ja jatko-kehitykseen.

Lemonsoftin avulla päivittäiset toimintomme ovat nopeutuneet ja asioiden hallittavuus on parantunut. Automatisoinnilla olemme saaneet säästöjä ja lisänneet kustannustehokkuutta. Automatisoinnin ja massa-ajojen avulla virheiden määrää voidaan minimoida ja saada aikaa rutiinitoimenpiteistä muihin vaativampiin toimintoihin. Olemme projektin lopputulokseen todella tyytyväisiä.

Näemme ohjelmiston ja Lemonsoftin yhteistyön osalta tulevaisuuden valoisana, sillä Lemonsoft yrityksenä on riittävän iso tekemään kehitystyötä ja kokemuksesta voimme sanoa, että riittävän pieni myös arvostamaan ja kuuntelemaan asiakasta”, kertoo Karttunen.

verkkotilit

VerkkoTilit Oy

  • Kattavat nykyaikaiset kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut yrityksille
  • Perustettu 1998
  • FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail
    LUE MUITA LEMONSOFTIN REFERENSSEJÄ