Student to staff pathway

Oletko ohjelmistoalasta kiinnostunut korkeakouluopiskelija? Valitsetko harjoittelupaikkaa, haet ideoita opinnäytetyöhön tai mahdollisuutta hankkia kokemusta omalla alallasi opintojesi ohessa? Tarjoamme harjoittelupaikkoja eri opintosuuntien opiskelijoille sekä mahdollisuuden kartoittaa työelämäkokemusta opintojen ohessa. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikainen yhteistyö ja tukea sinua oppimisessa koko opintopolkusi ajan. Yhdessä opiskelijoiden kanssa pyrimme löytämään kiinnostavia aiheita opinnäytetöihin ja tarjoamaan tukea työllistymiseen opintojen päättyessä.

Kurssiyhteistyö

Lemonsoft tukee korkeakouluopintoja tarjoamalla opiskelijoille käyttöön Lemonsoft-tuotteita. Tämä mahdollistaa opiskelijan työskentelyn aidoissa tuotantoympäristöissä, mikä antaa heille konkreettisen käsityksen järjestelmän ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Samalla Lemonsoft saa arvokasta palautetta ja kehitysideoita opiskelijoilta, jotka tutustuvat tuotteidemme toiminnallisuuteen. Lisäksi toteutamme kurssiyhteistyötä yhteistyöprojektien ja luentosisältöjen avulla. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden vierailla Lemonsoftin toimitiloissa. Kurssiyhteistyön kautta pääset tutustumaan Lemonsoftin tuotteisiin ja organisaatioon, jolla haluamme madaltaa kynnystäsi hakeutua urapolulle joukossamme.

Harjoittelupaikat – katso avoimet paikat

Harjoittelupaikan tarkoituksena on tukea sinua työkokemuksen kartuttamisessa samalla, kun haluamme suorituksesi perusteella avata sinulle kiinnostavan urapolun konsernissamme. Voit hakea harjoittelupaikkaa meille opintojesi aikataulun puitteissa. Yleensä tarjoamme harjoittelupaikkoja keväisin. Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kuvaa osaamisesi sekä kiinnostuksesi tarkasti, jotta voimme arvioida, löydämmekö sinulle sopivia tehtäviä. Mikäli harjoittelupaikkoja ei tällä hetkellä ole avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen ja ehdotuksen harjoittelun sisällöstä.

  • Product development interns (4)
  • Service desk interns (2)
  • Sales booking specialist (1)
  • Avoin hakemus

Opinnäytteet

Olemme kiinnostuneita tukemaan opinnäytetyötäsi ja löytämään yhteyden meidän tarpeidemme ja sinun osaamisesi kehittämistarpeiden välillä. Yleisesti ottaen tukemme kohdistuu opinnäytetöihin, jotka liittyvät ohjelmistokehitykseen, integraatioihin, analytiikkaan sekä talouden, henkilöstöhallinnon ja logistiikan prosesseihin. Opinnäyttesi voi käsitellä esimerkiksi tuotteidemme ja ratkaisujemme ohjeistuksia ja kehittämistä tai prosessien suunnittelua. Opinnäytteen kautta pääset ratkomaan kiinnostavia haasteita samalla, kun tutustut organisaatioomme ja sen tarjoamiin urapolkuihin. Harjoittelun tai opiskelujen ohessa toimiville pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden osallistua opinnäyteyhteistyöhön. Ota meihin yhteyttä opinnäytteen aiheellasi tai kerro meille kiinnostuksen kohteesi, niin pyrimme selvittämään, kuka asiantuntija voisi keskustella kanssasi asiasta. Opinnäytetyösi voi olla joko suomeksi tai englanniksi. Arvostamme ja tarjoamme korvausta erityisesti opinnäytetöistä, joilla on vaikutus toimintamme kehittämiseen.

Ammatillinen kokemus opintojen ohella – katso avoimet paikat

Tarjoamme joustavia mahdollisuuksia työskennellä opintojen ohessa tuntiperusteisesti. Työskentely omalla alalla opintojen ohessa parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä opintojesi päätteeksi, ja me pyrimme luonnollisesti tarjoamaan tuntityöntekijöillemme kiinnostavia urapolkuja opintojen lopussa. Tuntityöskentelijänä olet Lemonsoftin työntekijä, ja tarjoamme sinulle työvälineet sekä monia työsuhde-etuja. Voit säätää työaikasi ja työmääräsi sopiviksi opintojesi kanssa. Jätä hakemuksesi avoimeen tehtävään rekrytointijärjestelmäämme. Jos avoimia tuntityöntekijän paikkoja ei ole tällä hetkellä tarjolla, voit jättää meille avoimen hakemuksen järjestelmään.

  • Analytiikan ja käyttöliittymien asiantuntija (Analytics and interfaces focused specialist) (2 part-time)
  • Vastaanotto- ja hankinta-asiantuntija (Reception and procurement specialist) (2 part-time)
  • Sales booking specialist (1 part-time)
  • Avoin hakemus