Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma uudistaa perinteisen taloushallinnon sähköiseen muotoon, mikä tehostaa toimintaa ja säästää resursseja. Voit hoitaa laskutuksen, kirjanpidon ja muut taloushallintoon liittyvät tehtävät helposti automatisoitujen toimintojen avulla. Saat samalla ajantasaista tietoa johtamisen tueksi.

Ohjelma tarjoaa käyttöösi runsaasti rutiineja helpottavia ominaisuuksia,  kun sähköisessä muodossa olevien taloushallinnon dokumenttien hakeminen, käsitteleminen ja arkistoiminen helpottuu. Lemonsoftin Taloushallintoon siirtymisen myötä vapautuu aikaa ja resursseja yrityksen ydintoimintoihin.

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelmaa kehitetään jatkuvasti taloushallintoalan asiantuntijoiden, kuten kirjanpitäjien ja tilintarkastajien kanssa. Heidän asiantuntemuksensa varmistaa sen, että ohjelma vastaa käyttäjien tarpeita.

Taloushallinto on osa Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmää: voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen muihin yrityksellenne oleellisiin toiminnanohjausjärjestelmän osiin. Voit myös ulkoistaa taloushallintopalvelut kokonaan tilitoimistokumppanillemme ja saat käyttöösi kaikki samat ohjelman hyödyt kuin tekemällä itse.

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma sisältää:

  • laskutus / myyntireskontra, sähköinen laskutus, ennakko- ja osamaksulaskutus, raportit
  • perusrekisterit, kirjanpito, tasekirja, käyttöomaisuuskirjanpito, konsernikirjanpito, kirjanpitoarkisto
  • ostoreskontra, osto- ja matkalaskujen hyväksyntä
  • kassa, pankkiyhteys, veroilmoitus
  • taloushallinnon automatisointi, automatisoidut raporttijonot.

Lue tarkemmin ohjelmakohtaisista kuvauksista >>

Lataa Lemonsoft tilitoimistokäytössä -opas