Tehosta maksuvalvontaa

Maksuvalvonnan tehostaminen on helppoa

Yrityksellä täytyy olla kassassaan rahaa jatkuvaan toimintaan. Jos asiakkaasi ei maksa lähettämiäsi laskuja ajoissa, yrityksesi toimintakyky saattaa vaarantua. Joskus laskujen maksamisen hoputtaminen saattaa tuntua ikävältä, varsinkin jos on kyse pitkäaikaisesta ja tutusta asiakkaasta. Pelin pitää olla kuitenkin selvää, eli jos laskun kohteesta ei ole reklamoitu, lasku pitää maksaa ajallaan.

Kiinnostuitko? Katso webinaaritallenne!

Maksuvalvonnan automatisoinnin avulla selkiytät pelin henkeä ja takaat, että kassasi ja toimintakykysi säilyy kunnossa. Lemon Maksuvahti siirtää erääntyneet laskut automaattisesti luotettavalle ja tehokkaalle maksuvalvonnan kumppanille, joka hoitaa asian tahdikkaasti ja ripeästi maaliin.

Lemon Maksuvahdin avulla pystyt puolittamaan asiakkaittesi maksuviiveet helposti ja pidemmällä aikavälillä pääset vieläkin parempiin tuloksiin. Kaikki tämä näkyy suoraan kassassasi!

Lemon Maksuvahdin edut:

  • Saat automaattisen maksuvalvonnan käyttöösi nappia painamalla
  • Maksumuistutukset automaattisesti
  • Tarvittaessa myös perintä automaattisesti
  • Maksuvalvonnan tilatiedot näkyvät Lemonsoftissa
  • Maksujen suoritukset suoraan Lemonsoftiin viitesuorituksina
  • Luottotappioriskin minimointi automaattisesti

Luotettava maksuvalvonnan kumppani

Lemonsoftin tytäryhtiö Finvoicer Oy tuottaa maksuvalvonnan ja perinnän palvelut. Finvoicer hoitaa kaikki maksuvalvonnan tarpeesi nopeasti ja luotettavasti vuosien kokemuksella. Emme veloita sinua palvelun avaamisesta, ylläpidosta, tai lähettämistäsi maksuvalvontatoimeksiannoista. Katso palveluhinnastomme ja käyttöehtomme.

Laitetaan yhdessä yrityksesi maksuvalvonta kuntoon!

Soita tai laita sähköpostia, niin jutellaan lisää maksuvalvonnasta tai koko laskun elinkaaren hallinnasta.

Anssi Köykkä-Luopa

Head of Sales

040 031 8048

anssi@finvoicer.fi