Sähköinen taloushallinto

Täysin sähköisen ja automatisoidun taloushallinnon avulla tehostat merkittävästi omaa ja asiakasyritystesi toimintaa. Kerran kirjattu tieto on käytettävissä eri näkökulmista ja jäljitettävissä. Ota kirjanpitoaineisto vastaan sähköisesti Lemonsoft Verkkolaskun ja eKuitin avulla. Ohjaa asiakkaat kirjaamaan laskutus- ja palkkaperusteet järjestelmään. Kierrätä osto- ja matkalaskut hyväksynnän kautta maksuun ja kirjanpitoon. Siirrät samalla oman työsi painopistettä rutiinityöstä asiakkaidesi ohjaamiseen ja konsultointiin.

Edut tilitoimistoille

Lemonsoft-kirjanpito on kirjanpitorutiineiden ja viranomaisraportoinnin hoitamiseen tarkoitettu ohjelma, joka soveltuu mainiosti tilitoimistoympäristöön. Tapahtumat syntyvät asiakkaidesi tekemänä osakirjanpidoissa, mutta perinteinenkin tapa on tuettuna.

Reaaliaikainen kirjanpito on terminä hiukan huono, koska hyvän kirjanpitotavan mukaiseen raportointiin riittää aivan hyvin kuukausirytmi. Me tarkoitammekin tällä termillä kirjanpidon ulkopuolelta saatavaa reaaliaikaista tietoa. Tiedot ovat raportoitavissa kun ne on kirjattu järjestelmään. Kuluvan kuukauden reaaliaikaisessa ennusteessa ohjelma huomioi toteutuneen kirjanpidon lisäksi tulevat palkat, toteutuvan myynnin tilaus- tai sopimuskannasta, myyntiennusteet ja tulevat ostot. Myös varaston muutos ja keskeneräinen tuotanto huomioidaan.

Tiedonhankinnan tavoitteena on kerätä yrityksen johtamisessa ja kehittämisessä tarvittava keskeinen tieto, käsitellä se mielekkääseen muotoon ja jakaa päätöksentekijöille. Liiketoimintapäätösten tekeminen on huomattavasti helpompaa reaaliaikaisten ja havainnollisten raporttien avulla. Tähän Lemonsoft tarjoaa vakioratkaisun, jota kutsumme Dynaamiseksi raportoinniksi.

Lemonsoft-palkanlaskenta on joustava ja monipuolinen palkanlaskentaohjelmisto ja se soveltuu useille eri toimialoille. Palkkaerittelyt voit lähettää verkkopalkkana eteenpäin, jolloin palkansaajat voivat tarkastella tietoja omasta verkkopankista.

LemonOnline on selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä ja osana ratkaisua tarjoamme käyttöösi uutisnurkan. Uutisnurkan avulla voit tiedottaa asiakkaitasi ajankohtaisista asioista.

Tule kumppaniksi

Tilitoimistoilla on tärkeä rooli asiakkaiden ohjelmistovalinnassa. Näemmekin tilitoimistot asiantuntevina kumppaneina myös ohjelmiston jakelijoina. Kumppaniohjelmamme on selkeä, ei turhaa byrokratiaa tai kumppanuustasoja. Tule kumppaniksemme ja saat seuraavat edut: Uutta liiketoimintaa Lemonsoft-ohjelmien avulla. Alennusta käyttöoikeusmaksuista. Ilmaista koulutusta. Myynti- ja markkinointimateriaalia oman työsi tueksi. Nimetyn asiakkuuspäällikön tukemaan myyntityötä. Tilitoimistosi potentiaalisten Lemonsoft-asiakkaiden tietoisuuteen. Haluatko jutella aiheesta tarkemmin?