TOIMIALARATKAISU

Lemonsoft soveltuu useimmille toimialoille riippumatta koosta tai toimialasta. Yhteistä asiakkaillemme on halu kasvaa ja kehittyä. Siksi yli 5000 asiakkaan valinta on Lemonsoft.


Lue lisää

Lemonsoft soveltuu kaikille

Meillä on jo yli 6000 tyytyväistä asiakasta. Tukkuja ja tilitoimistoja, teollisuutta ja palveluyrityksiä. Vasta perustettuja, vuosikymmeniä menestyksekkäästi toimineita. Pohjoisesta pääkaupunkiseudulle.

TUKKU

Lemonsoftin tukku- ja vähittäiskaupan alan yrityksille suunnatut ratkaisut tehostavat yritysten toimintoja.
Lue lisää

TUOTANTO

Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu erikokoisille ja -tyyppisille tuotannollisille yrityksille.
Lue lisää

TILITOIMISTOT

Lemonsoft on oikea valinta tilitoimiston oman liiketoiminnan perustaksi ja sen asiakkaiden kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen.
Lue lisää
 

URAKOINTI JA RAKENTAMINEN

Lemonsoftiin on suunniteltu lukuisia ominaisuuksia urakointi- ja rakentamistoimialan projektiluonteisesta toimintaa varten.
Lue lisää

ASIANTUNTIJA- JA PALVELUYRITYKSET

Asiantuntija- ja palvelualalle suunnattu ratkaisumme on osa Lemonsoft-toiminnanohjausta ja soveltuu erikokoisille ja -tyyppisille asiantuntijatyötä tai palveluita myyville yrityksille.
Lue lisää

Lemonsoft on helposti lähestyttävä. Tämä voisi olla jollekin henkilölle, joka ei ole itse IT-alalla kynnyskysymys, mutta teidän suhteen en ole huomannut tätä ongelmaa. Oli sitten kyse tuesta tai myyntihenkilöstä.

TEAM MARK