TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ (ERP)

Toiminnanohjausjärjestelmämme kattaa yrityksesi tarpeet laajasti. Voit käyttää ohjelmia työasemalla, selaimella tai mobiilisti.


Lue lisää

Ominaisuudet

Lemonsoft pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Lemonsoftia voit käyttää ajasta ja paikasta riippumatta.

TALOUSHALLINTO

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma uudistaa perinteisen taloushallinnon sähköiseen muotoon, mikä tehostaa toimintaa ja säästää resursseja.
Lue lisää

ASIAKKUUDENHALLINTA

Lemonsoft Asiakkuudenhallinta -ohjelman avulla asiakkuutesi ja myyntisi ovat aina ajantasalla.
Lue lisää

PALKKA- JA HENKILÖSTÖHALLINTO

Lemonsoft Palkka- ja henkilöstöhallinto -ohjelmalla hallinnoit ja kehität organisaation henkilöstövoimavaroja.
Lue lisää
 

LOGISTIIKKA

Lemonsoft Logistiikka -kokonaisuuden avulla ohjaat materiaalivirrat kohdilleen. Pystyt luomaan erinomaisen pohjan tuotannon, logistiikan, ostojen ja myyntien hallintaan.
Lue lisää

TUOTANTO

Lemonsoft Tuotanto -ohjelman avulla voit tehostaa tuotannon huippuunsa. Pystyt entistä paremmin hyödyntämään tuotantokapasiteettia, paikallistamaan tuotannon pullonkaulat ja pitämään aikatauluista kiinni.
Lue lisää

JOHDON TYÖKALUT

Lemonsoft Johdon työkalut -ohjelman avulla olet aina tarkasti perillä yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.
Lue lisää
 

PROJEKTINHALLINTA

Lemonsoft Projektinhallinta -ohjelman avulla otat projektit varmasti haltuun. Pystyt entistä paremmin pitämään huolta siitä, että projekti pysyy ennalta sovituissa raameissa niin laadun, aikataulujen kuin budjetinkin osalta.
Lue lisää

RESURSSIEN HALLINTA

Resurssien hallinnan avulla ohjaat työt oikeille tekijöille oikeaan aikaan.
Lue lisää

Kun kaikki palikat ovat yhdessä ohjelmistossa, on toiminta helppoa. On ollut kätevää, kun työaikakirjaukset, laskutus ja kirjanpito ovat samassa tai vaikkapa lähettää tilausvahvistus suoraan sähköpostiin. Tarvittaessa olemme saaneet apua Helpdeskistä, joka on kehittynyt selkeästi vuosien varrella ja mennyt eteenpäin.

VESLATEC

Lemonsoft koostuu useista ohjelmista, joista voit lukea tarkemmin klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Ohjelmakohtaiset kuvaukset

Haluatko helpottaa yrityksesi arkea?

Tehokas toiminnanohjaus luo pohjan kasvulle. Nykyaikainen toiminnanhallintajärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa, mutta pohditko vielä, kannattaako investointi? Lataa opas josta saat tietoa säästöistä ja voit laskea oman yrityksesi investoinnin takaisinmaksuajan erillisellä laskurilla.

TUTUSTU TARKEMMIN LATAA OPAS


Ota yhteyttä!