Sujuva tiedonkulku

Sujuvan tiedonkulun avulla ehkäiset virheiden aiheuttamat kustannukset ja mahdollistat hyvän asiakaspalvelun. Lemonsoftin avulla varmistat tiedonkulun ja kaikki tarvittava tieto löytyy samasta ohjelmasta. Myyjä kirjaa jo tarjousvaiheessa tuotetiedot mahdollisine erityispiirteineen ylös. Myyntiprosessin aikana saatu tieto on myös järjestelmässä. Ohjelma muistuttaa vanhentuvista tarjouksista ja sopimuksista myyjää automaattisesti. Takuu- ja hintatiedot pysyvät muistissa. Asiakaspalvelu näkee toimitus- ja huoltohistorian tarvittavine varaosineen suoraan järjestelmästä. Asiakastietojen avulla huolto- ja muiden after sales –palveluiden tarjoaminen parantaa asiakassuhteen laatua. Myyjä saa mahdolliset toimitusaikatieto muutokset ostolta tai tuotannosta ja voi antaa ohjelman vahvistaa uuden ajan asiakkaallekin automaattisesti.

Edut tukku- ja erikoistavarakauppa toimialalle

Integroitu kassa säästää sinut erilliseltä integroinnilta kolmannen osapuolen kassaan.

Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja konfiguroitavia rakenteita. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi.

Lemonsoft tukee useita varastopaikkoja ja hyllykarttaa. Tuotteet ovat jäljitettävissä sarja-, erä- tai työnumerolla. Näet myyntitilanteessa saatavuustiedot reaaliaikaisesti. Ohjelma laskee hälytysrajat varaston kiertoon perustuen. Käsipäätteiden avulla tehostat varastonhallintaa. Perinteisten PDA-laitteiden lisäksi älypuhelimet ja tabletitkin toimivat hyvin.

Myyntiin ja varastoon integroitu ostotoiminto tehostaa ostamista merkittävästi. Voit automatisoida ostot ostotyökalun avulla.

Voit hoitaa talous- tai henkilöstöhallinnon joko itse tai ulkoistaa sen jollekin tilitoimistokumppaneistamme. He käyttävät samaa järjestelmää ja voit vapaasti sopia mitkä osiot hoidat itse ja mitkä annat kumppanin hoidettavaksi.

Lemonsoftin asiakkuudenhallinnan (CRM) avulla tehostat markkinointi ja myyntiä. Palvelet asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Integroitu ratkaisu antaa käyttöösi asiakkaasta laajemmin tietoa kuin irrallinen ratkaisu.

Lemonsoft sisältää laajan töiden käsittelykokonaisuuden. Voit kirjata töitä useista eri ohjelmista. Tukku- ja erikoistavarakaupassa työt ovat tyypillisesti takuu- tai huoltotöitä.

Kannattavuuden seuraaminen eri näkökulmista on tärkeää. Lemonsoft tarjoaa tähän hyvät vakioraportit, joita voit vielä täydentää BI-ratkaisulla.

Toimitusketju hallinnassa

Myynti- ja ostoprosessin sähköistäminen ja automatisointi tuo kustannustehokkuutta. Tuotannonohjaus ratkaisumme on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Myyjä voi jo tarjousvaiheessa muodostaa tuotetiedot, joita sitten täydennät tilausvaiheessa tai viimeistään tuotantoon siirrettäessä. Ostaja on reaaliajassa tietoinen materiaalitarpeista ja asiakkaasi toimitusajasta. Alihankkijasi ovat tietoisia tulevista töistä ja sinä olet tietoinen koska he toimittavat tilatut työt.