Tukku_vanha

Lemonsof-toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu erikokoisille ja -tyyppisille tukuille ja erikoistavarakaupoille. Osto, myynti ja varastonhallinta ovat ydintoimintoja, mutta mukana voi olla valmistusta, kassatoiminnot, huoltoa ja muuta asiantuntijatyötä. Asiakkuudenhallinta on myös tärkeässä roolissa.

SUJUVA TIEDONKULKU

Sujuvan tiedonkulun avulla ehkäiset virheiden aiheuttamat kustannukset ja mahdollistat hyvän asiakaspalvelun.

Lemonsoftin avulla varmistat tiedonkulun ja kaikki tarvittava tieto löytyy samasta ohjelmasta. Myyjä kirjaa jo tarjousvaiheessa tuotetiedot mahdollisine erityispiirteineen ylös. Myyntiprosessin aikana saatu tieto on myös järjestelmässä.

Ohjelma muistuttaa vanhentuvista tarjouksista ja sopimuksista myyjää automaattisesti.

Takuu- ja hintatiedot pysyvät muistissa. Asiakaspalvelu näkee toimitus- ja huoltohistorian tarvittavine varaosineen suoraan järjestelmästä. Asiakastietojen avulla huolto- ja muiden after sales –palveluiden tarjoaminen parantaa asiakassuhteen laatua.

Myyjä saa mahdolliset toimitusaikatieto muutokset ostolta tai tuotannosta ja voi antaa ohjelman vahvistaa uuden ajan asiakkaallekin automaattisesti.

TOIMITUSKETJU HALLINNASSA

Myynti- ja ostoprosessin sähköistäminen ja automatisointi tuo kustannustehokkuutta.

Tuotannonohjaus ratkaisumme on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää.

Myyjä voi jo tarjousvaiheessa muodostaa tuotetiedot, joita sitten täydennät tilausvaiheessa tai viimeistään tuotantoon siirrettäessä. Ostaja on reaaliajassa tietoinen materiaalitarpeista ja asiakkaasi toimitusajasta.

Alihankkijasi ovat tietoisia tulevista töistä ja sinä olet tietoinen koska he toimittavat tilatut työt.

Lemonsoftin edut tukku- ja erikoistavarakauppa toimialalle

Myyntitoiminnot ovat luonnollisesti keskeisessä roolissa tukkukaupan järjestelmässä. Voit sähköistää tilaukset ovt-sanomien, LemonHubin tai verkkokaupan avulla.

Lue myyntitilausten käsittelystä tarkemmin tästä.

Verkkokauppa_Whitestone

Kuva: Kauppapaikkaesimerkki Whitestonen toteuttamana.

Kassatoiminnot

Integroitu kassa säästää sinut erilliseltä integroinnilta kolmannen osapuolen kassaan. Lue kassaratkaisustamme tarkemmin tästä.

Laajat tuotetiedot

Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja konfiguroitavia rakenteita. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi. Lue tarkemmin

Varastonhallinta

Lemonsoft tukee useita varastopaikkoja ja hyllykarttaa. Tuotteet ovat jäljitettävissä sarja-, erä- tai työnumerolla. Näet myyntitilanteessa saatavuustiedot reaaliaikaisesti.

Ohjelma laskee hälytysrajat varaston kiertoon perustuen. Käsipäätteiden avulla tehostat varastonhallintaa. Perinteisten PDA-laitteiden lisäksi älypuhelimet ja tabletitkin toimivat hyvin.

Lue varastokirjanpidosta

 

Tulo_mobiili3Kuva: Varaston tulokirjaus älypuhelimessa.

Ostotoiminnot

Myyntiin ja varastoon integroitu ostotoiminto tehostaa ostamista merkittävästi. Voit automatisoida ostot ostotyökalun avulla. Lue ostojen käsittelystä tarkemmin tästä.

Asiakkuudenhallinta

Lemonsoftin asiakkuudenhallinnan (CRM) avulla tehostat markkinointi ja myyntiä. Palvelet asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Integroitu ratkaisu antaa käyttöösi asiakkaasta laajemmin tietoa kuin irrallinen ratkaisu.

Lue tarkemmin

Töiden hallinta

Lemonsoft sisältää laajan töiden käsittelykokonaisuuden. Voit kirjata töitä useista eri ohjelmista. Tukku- ja erikoistavarakaupassa työt ovat tyypillisesti takuu- tai huoltotöitä.

 

Talous- ja henkilöstöhallinto

Voit hoitaa talous- tai henkilöstöhallinnon joko itse tai ulkoistaa sen jollekin tilitoimistokumppaneistamme. He käyttävät samaa järjestelmää ja voit vapaasti sopia mitkä osiot hoidat itse ja mitkä annat kumppanin hoidettavaksi.

Taloushallinnosta voit lukea tarkemmin tästä.

Henkilöstöhallinnosta löydät lisätietoa tästä.

Johdon raportointi

Kannattavuuden seuraaminen eri näkökulmista on tärkeää. Lemonsoft tarjoaa tähän hyvät vakioraportit, joita voit vielä täydentää BI-ratkaisulla.

Lue tarkemmin

SSRS_MyyntiMyyjittäin

Kuva: Esimerkki myynti myyjittäin raportista. Tästä pääset porautumaan tarkempiin lukuihin.

Ota yhteyttä


 Ohjelmakohtaiset kuvaukset

Tarkemmin Lemonsoftin tarjoamista eduista voit lukea täältä: