Tietoa tehtävästä

QA / Ohjelmistotestaaja

QA:na vastaat Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmän laadusta. Olet tärkeä osa tuotekehitystiimiä, jossa varmistat ohjelman toimintojen oikeellisuuden, tuotat ohjeita ja viet testauksen prosesseja eteenpäin. Olet myös mukana suunnittelemassa ja määrittelemässä tiimisi toteuttamaa toiminnallisuutta.

Sinulla on osaamista, kokemusta ja intohimoa testausprosesseista. Olet ollut mukana toteuttamassa ja ylläpitämässä testiautomaatiota ja haluat oppia vielä enemmän aiheesta. Testiautomaation lisäksi olet valmis käärimään hihat ylös ja tekemään myös manuaalitestausta. Olet tarkka ja koet ylpeyttä siitä, etteivät  virheet pääse eteenpäin. Scrum, Lean, Continuous delivery ja Continuous integration ovat sinulle tuttuja.

Henkilönä sinulla on vahva halu kehittyä ja autat myös työkavereitasi kehittymään. Olet sosiaalinen ja työskentelet hyvin tiimissä. Plussana näemme kokemuksen toiminnanohjelmajärjestelmästä tai ohjelmoinnista.

Tarjoamme sinulle työpaikan edelläkävijäyrityksessä, upeat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana luomassa nykyaikaista toiminnanohjausjärjestelmää. Lisätietoja antaa tuotekehitysjohtaja Andreas Björk sähköpostitse andreas.bjork@lemonsoft.fi tai puhelimitse 010 328 1062.

Jos koet olevasi oikea henkilö, lähetä hakemuksesi henkilöstöjohtajallemme Mari Erkkilälle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi  12.6.2017 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”QA”.

Yhteystiedot

Mari Erkkilä
Talous- ja henkilöstöpäällikkö
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055