Tietoa tehtävästä

Ohjelmisto- ja taloushallintotalo Finvoicer Group Oy on osa First North -listalla noteerattua Lemonsoft-konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laskutus-, maksuvalvonta-, perintä-, rahoitus- ja tilitoimistopalveluita sekä näihin liittyviä ohjelmistoratkaisuja. Henkilökuntaa meillä on yhteensä yli 220: Turun toimistoilla työskentelee yli 60 ja Tampereella yli 20. Asiantuntijamme palvelevat yli 12 000 yritysasiakasta ympäri Suomea. Liikevaihdoltaan asiakkaamme vaihtelevat start up -yrityksistä pörssiyhtiöihin.

Haemme nyt Account Manageria vahvistamaan myyntiämme.

Account Managerina vastaat uusasiakashankinnasta sekä pidät huolen rakentamastasi asiakassalkusta. Tulet keskittymään laskun elinkaaripalveluiden myyntiin. Laskun elinkaaripalveluiden lisäksi tuoteportfoliostasi löytyy mm. rahoitus-, taloushallinto- ja ohjelmistoratkaisut. Olemassa oleva asiakasmäärä ja toimiva liidi -koneisto tukee sujuvaa up – ja cross sale -mahdollisuuksia.

Työpisteesi voi olla missä päin Suomea tahansa, toimistoja konsernillamme on ympäri Suomen. Meillä voit työskennellä halutessasi niin etänä, kuin toimistollakin. Haemme luotettavaa työkaveria, joka pystyy itse johtamaan päiviään kohti tavoitteiden täyttymistä.

Menestyksesi tueksi tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Perehdytyksessä pääset tutustumaan myyntiprosessin eri vaiheisiin ja sparrailemaan kokeneempien myyjien kanssa.

Työpäiväsi koostuu asiakastapaamisista sekä asiakaskontaktoinnista. Myyntiprosessimme on hiottu siihen malliin, että sinä voit keskittyä olennaiseen eli kaupantekoon. Asiakastapaamiset voit hoitaa parhaaksi katsomallasi tavalla, joko kasvotusten tai etänä.

Palkkasi koostuu pohjapalkasta sekä provisiosta. Pohjapalkkasi tulee olemaan 2000–2300 € riippuen kokemuksestasi. Provision määrään vaikuttaa rakentamasi asiakassalkun koko.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • Näyttöjä aikaisemmista saavutuksista ja tuloksista b2b-myynnin parissa sekä halua menestyä ja jatkuvasti kehittyä myynnin parissa
  • Tavoitteellista, rohkeaa ja itseohjautuvaa työskentelyotetta, liiketoimintaymmärrystä ja sosiaalista pelisilmää
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä uskallusta ottaa kontaktia potentiaalisiin asiakkaisiin

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden tehdä kauppaa ensimmäisten viikkojen aikana
  • Joustavat työajat, voit luoda kalenterisi itse
  • Pörssiyhtiön urakehitysmahdollisuudet
  • Monipuoliset työterveyspalvelut Mehiläisessä sekä vuosittaisen 400 euron kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun
  • Järjestämme kuukausittain henkilökunnan SporttiAamuja toimistoillamme ympäri Suomen. Näiden lisäksi järjestämme toimistokohtaisia illanviettoja ja erilaisia tapahtumia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Anssi Köykkä-Luopa 0400 318 048 anssi@finvoicer.fi

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme Account Manager, hae tehtävää heti tai viimeistään 18.2.2024 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa osoitteessa kerromme, miten ja miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot.

Finvoicer Group Oy osa on Lemonsoft-konsernia. Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Ohjelmistomme ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481