Tietoa tehtävästä

Haemme ensisijaisesti Turun toimistollemme asiakasneuvojaa. Tehtävässä työskentelet osana asiakaspalvelu- ja perintätiimiä tuottaen asiakkaillemme sekä heidän asiakkailleen laadukkaita asiakaskokemuksia. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme laskutukseen, maksuvalvontaan ja perintään liittyvä monikanavainen asiakaspalvelu sekä erilaiset selvitys- ja neuvontatehtävät. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tiimin työaika sijoittuu arkisin kello 08.00–17.00 väliselle ajalle.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen perinnästä ja laskujen elinkaaripalveluissa toimimisesta. Odotamme tiimiläiseltämme erinomaisia asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitoja sekä oma-aloitteista ja myönteistä otetta työskentelyyn. Arvostamme myös ystävällistä palveluasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja! Työtehtävää varten tarjoamme kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi itseohjautuvuutta ja joustavuutta muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme henkilökunnallemme viihtyisän ja rennon työympäristön Turun toimistollamme, mahdollisuuden hybridityöhön, ammattitaitoisen työyhteisön tuen, Mehiläisen monipuoliset työterveyspalvelut sekä vuosittain 400 euron kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun. Järjestämme kuukausittain henkilökunnan SporttiAamuja toimistoillamme ympäri Suomen. Näiden lisäksi järjestämme toimistokohtaisia illanviettoja ja erilaisia tapahtumia. Tehtävän palkka tarkentuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, lähtötason ollessa 2091 €/kk. Lisätietoja tehtävästä antaa Perintäpäällikkömme Leena Alho/ 0400 149 666 tai leena.alho@finvoicer.fi

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme Asiakasneuvoja, hae tehtävää heti tai viimeistään 6.2.2024 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Finvoicer Group Oy osa on Lemonsoft-konsernia. Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Ohjelmistomme ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481