Tietoa tehtävästä

Herättääkö erinomainen asiakaskokemus sinussa intohimoa? Haluatko työskennellä Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää käyttävien asiakkaiden parissa, osana asiantuntevaa tiimiä?

Matkamme kohti alan parasta asiakaskokemusta jatkuu. Etsimme nopean kasvun myötä tiimiimme kahta asiakkaille omistautuvaa ja ratkaisukeskeistä asiakkuusasiantuntijaa.

Meillä hyvän asiakaskokemuksen ainekset ovat yksinkertaiset. Kysymme, kuuntelemme, kehitämme ja kehitymme. Asiakkuusasiantuntijana ylläpidät asiakassuhteita Lemonsoftin pääkäyttäjiin sekä asiakasyritystemme päättäjiin. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa sekä järjestelmän käytön nykytilasta että tulevaisuuden odotuksista. Asiakkaamme toimivat pääosin seuraavilla toimialoilla: teollisuus, tukku, rakentaminen ja urakointi, PSA ja tilitoimistot.

Työpäiväsi koostuvat seuraavista elementeistä:

  • asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen
  • asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen
  • osallistuminen sekä tiimin toiminnan että Lemonsoftin asiakaskokemuksen kehittämiseen

Tehtävässä menestyt, jos nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä ja haluat olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa Lemonsoftin avulla. Olet oma-aloitteinen ja asenteeltasi eteenpäin katsova. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisuuden ymmärrys auttaa sinua työssäsi, mutta sitäkin tärkeämpää on halu kehittää ja kehittyä.

Työtehtävä on mahdollista räätälöidä hakijan vahvuuksien mukaan ja sitä voidaan laajentaa kokemuksen karttuessa. Vastaamme yhdessä tiimin kanssa Lemonsoftin yli 5000 asiakkuudesta.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakaskokemusjohtajaltamme: Janika Vilponen, 050 330 5509 tai  janika.vilponen@lemonsoft.fi.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 ja 2021 sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. 92% Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Mari Erkkilälle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 14.1.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Asiakkuusasiantuntija”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Janika Vilponen
Asiakaskokemusjohtaja
janika.vilponen@lemonsoft.fi
050 330 5509