Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi. Kerro hakemuksessa osaamisestasi, uratoiveistasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut työskentelemään meillä. Mainitse hakemuksessasi myös, missä toimipaikassamme haluaisit työskennellä. Jos hakemuskirjeelle ei riitä hektisessä arjessa aikaa, niin laita ihmeessä pelkkä CV:si.

Hakemuksesi käsitellään Lemonsoftin työnhakuprosessien mukaisesti ja voimme olla sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti. Ethän liitä hakemukseesi mitään arkaluonteista tai työnhakuun kuulumatonta tietoa. Lisätietoa löydät Työnhakijarekisterin tietosuojaselosteesta.

Visiomme on tarjota asiakkaillemme alan paras käyttäjäkokemus ja painotamme asiakaslähtöisyyttä kaikissa työtehtävissämme. Odotamme myös, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle alati kehittyvän työympäristön ja työyhteisön, jossa jokaisella on oikeus kehittää ja kehittyä, paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Meille on myönnetty jo kolmesti arvostettu Future Workplaces – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.  

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
Henkilöstöpäällikkö
rekry@lemonsoft.fi
010 208 5810