Tietoa tehtävästä

 

Oletko kiinnostunut kehittämään Microsoft Azure-alustaa pitkäjänteisesti ilman tuntilaskutuksen tuomaa painetta?

Etsimme nyt erityisesti osaavaa Cloud Engineer tai Senior Cloud Engineer tekijää Delivery & Operations tiimimme, joka vastaa Lemonsoft konsernin alustapalveluista.

Onnistut Cloud Engineer roolissa jos

  • Sinulla on osaamista Microsoft Azure-pilvipalveluista, Azure DevOps ja Bicep/Terraform -työkaluista
  • Olet itseohjautuva, omaat ongelmanratkaisukykyä ja sinulla on kokemusta työskentelystä pilvipalvelu -tiimissä
  • Hallitset suomen ja englannin kielen
  • Senior roolissa saat myös vastuuta tiimin mentoroinnista, sparrauksesta ja ohjauksesta

Käytännön tekeminen voi olla esimerkiksi:

  • Azure pilvipalveluiden suunnittelua ja ylläpitämistä Lemonsoft konsernin omille tuotteille
  • Senior -tasolla mahdollisuus myös Azure pilvipalveluiden arkkitehtuuriin liittyviä tehtäviä
  • Versiopäivityksien hallintaa ja kehitystä
  • Automaatiotyökalujen kehitystä ja ylläpitoa
  • Poikkeuksien selvittelyä ja ratkaisua
  • Muiden tiimien tukemista Azure ja Microsoft palveluiden kanssa

Katsomme eduksesi voimassa olevat Microsoft -sertifikaatit, joten muistathan mainita nämä erikseen hakemuksessasi. Tiimikaverisi istuvat pääsääntöisesti Helsingissä, Turussa tai Vaasassa mutta etätyön ansiosta voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa.

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Panostamme työntekijäkokemuksen kehittämiseen, sillä työntekijöidemme viihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää

Lisätietoja tehtävästä saat Head of Cloud Mikko Surakalta mikko.surakka@lemonsoft.fi

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 4.8.2024 mennessä PeopleOps Manager Mari Alahuhtalalle, osoitteeseen  rekry@lemonsof.fi  Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Cloud engineer”. Mikäli haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.lemonsoft.fi/tietosuojaseloste/ kerromme, miten ja minkä vuoksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot.

Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Ohjelmistomme ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa. 

 

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481