Tietoa tehtävästä

Vahvistamme konsernimme taloustiimiä ja etsimme hyvillä tiimityöskentelytaidoilla varustettua konsernilaskennasta jo kokemuksen hankkinutta asiantuntijaa.

Tehtävässä toimit konsernin sisäisen laskennan asiantuntijana ja tuotat laskelmia niin konsernitasolla kuin yksittäisen osaston tasolla esim. myynti, asiakaspalvelu jne. Toteutuneiden lukujen seurannan lisäksi teet rullaavia ennusteita ja budjetteja niin konserni-, tytäryhtiö- kuin osastotasolla. Tehtävään kuuluu myös muuta liiketoiminnan raportointia ja analysointia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta sisäisestä laskennasta ja etenkin konsernilaskennasta. Konsernieliminoinnit ja FAS & IFRS -laskentaperiaatteet ovat sinulle tuttuja, BI-osaaminen lasketaan eduksi. Sinulla on monipuolista ymmärrystä taloudesta ja kirjanpidosta sekä vahvaa excel-osaamista. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen ja tarkka, mutta myös joustava ja paineensietokykyinen. Toimit tärkeänä osana kompaktia ja tehokasta taloushallintotiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä saat talousjohtaja Mari Erkkilältä sähköpostitse mari.erkkila@lemonsoft.fi tai puhelimitse tiistaina 15.6. klo 8.00-9.00 numerosta 040 768 1415.

Lisäksi odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 ja 2021 serfikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. 92% Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 30.6.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Controller”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
050 505 4422