Tietoa tehtävästä

Tarjoamme sinulle paikkaa DevOps-asiantuntijana kehittämään Lemonsoftin ohjelmistokulttuuria alan näköalapaikalta. Sinulla on kiinnostusta automaation ja pilvipalveluiden kehitykseen. Sinulta löytyy myös kiinnostusta monitorointiin ja mittaukseen ohjelmistokehityksen eri vaiheissa. Työssäsi toimit ketterässä tiimissä läpi osastojen, mukavien huippuammattilaisten ympäröimänä, parhaiden työvälineiden avustuksella.

Onnistut roolissa, kun:

  • Pidät ongelmien ratkaisusta ja olet oma-aloitteinen
  • Rutiinien toistaminen ei ole juttusi, haluat automatisoida kaiken mahdollisuuksien mukaan
  • Haluat oppia ja tutkia uutta, ja pidät uusien teknologien testauksesta ja käyttöönotosta, mutta pärjäät myös vanhemmilla järjestelmillä, jotka tarvitsevat vähän ylläpitoa
  • Epäonnistuminen ei ole maailmanloppu

Katsomme eduksi Azure, Azure DevOps ja muiden Microsoft Cloud- ja Server- tuotteiden osaamista.

Visiomme on tarjota asiakkaillemme alan paras käyttäjäkokemus ja painotamme asiakaslähtöisyyttä kaikissa työtehtävissämme. Tarjoamme sinulle alati kehittyvän työympäristön ja työyhteisön, jossa jokaisella on oikeus kehittää ja kehittyä. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Meillä sinulla on paikka digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikka voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Meille on myönnetty jo kolmesti arvostettu Future Workplaces -sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa DevOps Manager Mikko Surakka mikko.surakka@lemonsoft.fi

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 21.4.2022 mennessä osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi . Laitathan sähköpostin aiheeksi ”DevOps Engineer”.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi