Tietoa tehtävästä

Oletko kasvusta ja kehittämisestä innostunut Group Controller? Vahvistamme konsernimme taloustiimiä ja etsimme hyvillä tiimityöskentelytaidoilla varustettua konsernilaskennan asiantuntijaa. 

Tehtävässä toimit konsernin sisäisen laskennan asiantuntijana. Listautuneena yhtiönä yhtenä tärkeimpänä tehtävänäsi on tulosjulkistusten, kuten osavuosikatsausten laatiminen yhdessä muun taloustiimin kanssa. Toteutuneiden lukujen seurannan lisäksi teet rullaavaa ennustamista niin konserni-, tytäryhtiö- kuin osastotasolla. Tehtävään kuuluu myös muuta operatiivista liiketoiminnan raportointia ja analysointia. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden työkokemus sisäisestä laskennasta ja erityisesti konsernilaskennasta. Konsernieliminoinnit sekä FAS & IFRS-laskentaperiaatteet ovat sinulle tuttuja, BI-osaaminen lasketaan eduksesi. 

Sinulla on monipuolista ymmärrystä taloudesta ja kirjanpidosta sekä vahvaa Excel -osaamista. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen ja tarkka, mutta myös joustava ja paineensietokykyinen. Toimit tärkeänä osana kompaktia ja tehokasta taloushallintotiimiämme. Lemonsoft -konserni on kasvava ja kannattava, joten kehittymismahdollisuuksia on paljon. Toimipaikkasi voi olla mikä tahansa, meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet. 

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Meille on myönnetty jo kolmesti arvostettu Future Workplaces -sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.  

Lisätietoja tehtävästä saat talousjohtaja Mari Erkkilältä mari.erkkila@lemonsoft.fi tai  puhelimitse 040 768 1415, soittoaika ma 22.1. klo 11.00–16.00 ja ti 23.1. klo 13.00–16.00.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2024 mennessä PeopleOps Manager Mari Alahuhtalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi Laitathan sähköpostin aiheeksi ’Group Controller’.   

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.  

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa kerromme, miten ja miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot.  

Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.  

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481