Tietoa tehtävästä

Haluatko olla mukana huikeassa kasvuyrityksessä kehittämässä HR-toimintoja vastaten siitä, että meillä on huippuosaajat oikeilla paikoilla? HR-asiantuntijan ydintehtävä on varmistaa riittävät henkilöstöresurssit ja oikeanlaiset osaamisprofiilit tukemaan yrityksen strategian mukaista liiketoiminnan kasvua ja kehitystä arvojemme mukaisesti, asiakas keskiössä.

Tehtäviisi kuuluu rekrytointiprosesseista ja perehdytyksestä vastaaminen ja näiden kehittäminen yhdessä esihenkilöiden ja HR-johtajan kanssa. Pidät huolta työsopimussuhteen solmimisesta ja työsuhdeasioista työsuhteen aikana. Yrityskauppojen yhteydessä autat osaltasi uudet työntekijät osaksi työyhteisöämme. Pääset mukaan kehittämään Lemonsoftin työnantajamielikuvaa ja vastaat oppilaitosyhteistyöstä.

Odotamme, että olet jo kartuttanut kokemusta henkilöstöhallinnon tekijänä ja tuot vahvaa osaamista toimintaamme.  Sinulla on korkeakoulututkinto ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Otat mielelläsi vastuuta ja esiintyminenkään ei tuota ongelmia. Hallitset erinomaisesti kirjallisen ja suullisen suomen ja englannin kielen taidon.

HR-asiantuntija toimii kiinteässä yhteistyössä palkkahallinnon ja muun henkilöstöhallinnon tiimin kanssa.  Odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista työntekijä- ja asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 ja 2021 sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92 % kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 10.9.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”HR-asiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöjohtajalta katja.rajala@lemonsoft.fi

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi