Tietoa tehtävästä

Koetko tuotekehityksen intohimoksi, etkä pelkää toteuttaa ammatillista unelmaa? Haemme juniorkehittäjiä erityyppisiin töihin yhä kasvavaan tuotekehitystiimiimme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää selain- ja työasemapohjaisia sovelluksia nykyaikaisin menetelmin todistetusti mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Saat käyttöösi parhaat työvälineet sekä kokeneen mentorin ohjaamaan kasvua urapolullasi.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä tiimissä, vahvaa kiinnostusta verkkosovellusten kehitykseen ja halua oppia uutta. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Vaasa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kouvola, Joensuu tai Oulu. Myös etätyöskentely onnistuu.

Tiedätkö jo mikä on sinun juttusi? Voit kasvaa ja kehittyä yhdessä meidän kanssamme alan parhaaksi jossakin näistä osa-alueista: arkkitehtuuri, UI/UX, full-stack, rajapinnat, tietojen siirrot, Azure, Microsoft Graph, WordPress/ Hubspot, testaus, älypuhelinsovellukset.

TEKNOLOGIA

Teknologiapinomme on seuraava:

Alustat

Microsoft Azure ja yksityinen pilvi.

Tietokanta

SQL Server

Raportointi

SQL Server Reporting Services (SSRS)
Microsoft Power BI

Verkkokauppa

Google Cloud Platform
Woocommerce (built on WordPress)

BACKEND

T-SQL
.NET Framework

  • NET
  • C# (Entity Framework)

Web Services

  • SOAP (Simple Object Access Protocol)
  • REST (Representational State Transfer)

FRONTEND

Angular, versio 12
NativeScript, mobile apps
.NET 4.x, Windows Forms

DevOps

  • Azure DevOps
  • Visual Studio 2019
  • Visual Studio Code
  • Scrum framework

Lisäksi odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 ja 2021 sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftin työntekijöistä 92% kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 31.10.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”JunioritTöihin”.

Lisätietoja tehtävistä saat tuotekehitysjohtajalta piia.Luikku@lemonsoft.fi

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

#JunioritTöihin

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi