Tietoa tehtävästä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään rakentamisen ERP-järjestelmää, Lixania. Työssäsi toimit Scrum-tiimissä ohjelmistoalan aallonharjalla, mukavien huippuammattilaisten ympäröimänä, parhaiden työvälineiden avustuksella.

Vaikka uskommekin siihen, että työ tekijäänsä opettaa, odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta full stack -kehityksestä Reactilla sekä Serverless-arkkitehtuurin parissa työskentelystä. AWS-ympäristön tunteminen katsotaan eduksi. Bleeding edge ei ole sinulle tuntematon käsite, mutta ymmärrät myös tuotantokäytössä olevien järjestelmien asettamat vaatimukset. Suorituskyky, skaalautuvuus ja korkea saavutettavuus ovat asioina lähellä sydäntäsi.

Lixani-tuotekehitys toimii Tampereella, mutta toimipaikkasi voi olla myös Helsinki, Vaasa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kouvola tai Joensuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lixani Oy:n toimitusjohtaja Sami Eromäki, sami.eromaki@lemonsoft.fi

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on jo kolmesti myönnetty arvostettu Future Workplaces -sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 21.4.2022 mennessä HR-asiantuntijallemme Mari Alahuhtalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Full Stack -kehittäjä”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi