Tietoa tehtävästä

Tuotepäällikkönä olet osa tiimiä, joka tekee Lemonsoftista markkinoiden parhaan toiminnanohjausjärjestelmän. Johdat ja vastaat tuotteen kehityksestä yhdessä muiden tuotepäälliköiden kanssa. Teet läheistä yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin kanssa.  Olet myös aktiivinen kumppaneittemme suuntaan laajentaen tuotteen ekosysteemiä.

Olet hyvä kommunikoimaan asiakkaiden ja tuotekehityksen kanssa. Osaat priorisoida asioita, etkä epäröi päätöksenteossa. Sinulla on vahva halu onnistua, haluat ottaa vastuuta tuotteen kehityksestä ja jaat mielellään osaamistasi muille. Hyppäät haasteisiin kehittämisnäkökulma edellä ja sinulla on kokemusta tuotteen tai toiminnon omistajuudesta. Sinulla on ennen kaikkea vahva osaaminen yrityksen HR-toimintojen kehittämisestä ohjelmistoratkaisujen avulla.

Tarjoamme sinulle työpaikan edelläkävijäyrityksessä, upeat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana luomassa nykyaikaista toiminnanohjausjärjestelmää. Lisätietoja antaa tuotehallintajohtaja Pauli Siirtola sähköpostitse pauli.siirtola@lemonsoft.fi tai puhelimitse 010 328 1005.

Jos koet olevasi oikea henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtaja Mari Erkkilälle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 6.9.2019 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Tuotepäällikkö HR”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Mari Erkkilä
Talous- ja henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055