Tietoa tehtävästä

Nykyinen myyntijohtajamme siirtyy tytäryhtiön toimitusjohtajaksi. Oletko sinä uusi myynti- ja markkinointijohtajamme? Saat vastuullesi tuotteidemme markkinoinnin ja myynnin johtamisen. Tuotteet vaihtelevat digitaalisesti itsenäisistä hankittavista mikroyritysten tuotteista konsultointia vaativaan laajaan toiminnanohjaukseen.

Tutustu tuotteisiin sivuillamme: LemonSmart, Regista, Kellokortti, LemonOnline ja Lemonsoft.

Tehtävässä menestyt, jos nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä ja haluat olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa Lemonsoftin avulla. Olet oma-aloitteinen sekä asenteeltasi eteenpäin katsova. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisuuden ymmärrys kuuluu myös perusedellytyksiin, samoin ihmisten johtaminen ja valmentaminen. Tiimisi koostuu reilusta kymmenestä henkilöstä.

Nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin ja sen automaation tuomia etuja hyödynnämme jo nyt. Markkinointi kehittyy kuitenkin jatkuvasti, joten odotammekin että tuot oman panoksesi tähän.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 ja 2021 serfikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. 92% Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras.

Lähetä hakemuksesi 26.2.2021 mennessä henkilöstöjohtajallemme Mari Erkkilälle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi. Häneltä saat myös lisätietoa tehtävästä.

Yhteystiedot

Mari Erkkilä
Talous- ja henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055