Tietoa tehtävästä

Tuntuuko, että aika olisi kypsä uusille haasteille? Vahvistamme taas myyntiorganisaatiotamme ja haemme nyt kokenutta sekä tuloshakuista myyntipäällikköä energiseen ja kasvavaan myyntitiimiimme. Toimenkuvaasi kuuluu Lemonsoft-toiminnanohjausratkaisujen myynti. Kyseessä on mielenkiintoinen asiantuntijarooli, jossa pääset kehittämään ja tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Tulet vastaamaan roolissasi uusasiakashankinnasta ja asemapaikkasi on Helsingissä.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta ja onnistumisia SaaS-liiketoiminnasta ja ohjelmistojen myynnistä ja sinulla on hyvät verkostoitumis- ja kommunikaatiotaidot. Arvostamme ymmärrystä, osaamista ja kokemusta myyntityöskentelystä PSA:n, teollisuuden, tukun ja rakentamisen toimialoilla.
Ratkaisevaa roolissa menestymisessä on kiinnostus ja palo myyntityötä kohtaan, sekä ennen kaikkea aito halu auttaa asiakkaita kehittämään liiketoimintaprosessejaan.

Etsimällämme henkilöllä on
· vahva kokemus ERP-järjestelmien ratkaisumyynnistä edellä mainituilla toimialoilla
· hyvät verkostoitumis- ja kommunikointitaidot
· myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
· ratkaisunhakukykyä ja innovatiivisuutta
· matkustusvalmiutta
· kielitaitoa, suomi, englanti (ruotsin kieli lasketaan eduksi)

Lisäksi odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot myös omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.
Ammattitaitoiseen ja iloiseen myyntitiimiimme sopii erinomaisesti oma-aloitteinen, innovatiivinen, aikaansaava ja tuloshakuinen henkilö, jolla on jo pitkäaikainen kokemus vaativasta ratkaisumyynnistä. Meidät on palkittu Future Workplaces 2021 -sertifikaatilla, joka kertoo työntekijöiden tyytyväisyydestä työpaikkaansa. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse myyntijohtaja Timur Karakan (timur.karakan@lemonsoft.fi).
Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat päästä myynnin näköalapaikalle kasvuyritykseen, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 15.9.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Myyntipäällikkö, Helsinki”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi