Tietoa tehtävästä

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme tuloshakuista myyntipäällikköä energiseen myyntitiimiimme. Toimenkuvaasi kuuluu Lemonsoft-tuoteperheen myynti laajalle kohderyhmälle. Kyseessä on mielenkiintoinen asiantuntijarooli, jossa pääset kehittämään ja tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Tulet vastaamaan roolissasi pääosin uusasiakashankinnasta sekä saat mahdollisesti myös nykyasiakkaita hoitoosi.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta ja onnistumisia SaaS-liiketoiminnasta ja ohjelmistojen myynnistä. Arvostamme myös ymmärrystä ja osaamista myyntityöstä teollisuuden, tukun ja rakentamisen toimialoilla.
Ratkaisevaa työssä menestymisessä on kiinnostus ja palo myyntityötä kohtaan, sekä ennen kaikkea aito halu auttaa asiakkaita kehittämään liiketoimintaprosessejaan.

Etsimällämme henkilöllä on
· kokemusta ERP-järjestelmien ratkaisumyynnistä
· myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
· ratkaisunhakukykyä ja innovatiivisuutta
· matkustusvalmiutta
· kielitaitoa, suomi, englanti (ruotsin kieli katsotaan eduksi)

Lisäksi odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Ammattitaitoiseen ja iloiseen myyntitiimiimme sopii erinomaisesti oma-aloitteinen, innovatiivinen, aikaansaava ja tuloshakuinen henkilö. Meidät on palkittu Future Workplaces 2020 -sertifikaatilla, joka kertoo työntekijöiden tyytyväisyydestä työpaikkaansa. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Timur Karakan timur.karakan@lemonsoft.fi.
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 30.6.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Myyntipäällikkö”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
050 505 4422