Tietoa tehtävästä

Lemonsoftin ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen käyttöönotto- ja koulutuspalvelutiimi etsii esihenkilöä. Palvelupäällikkönä johdat noin 15 hengen tiimiä sekä vastaat käyttöönotto- ja koulutuspalveluiden päivittäisestä toiminnasta.

Meille työntekijä- ja asiakastyytyväisyys ovat erittäin tärkeitä asioita. Palvelupäällikkönä autat tiimiäsi onnistumaan jokapäiväisessä työssä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen osto- ja palvelukokemuksen. Järjestelmien käyttöönottoprojektit vaihtelevat itsepalvelusta jopa vuoden kestäviin laajoihin projekteihin. Käyttöönotto- ja koulutusmallien jatkuva kehittäminen on osa työtäsi.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli nautit esihenkilötyöstä ja ihmisten johtaminen valmentavalla otteella on sinulle luontevaa. Palvelupäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset tuottamaan lisäarvoa asiakkaille laadukkaiden käyttöönotto- ja koulutuspalvelujen avulla.

Toivomme sinulta aiempaa esihenkilökokemusta sekä ymmärrystä projekti- ja palveluliiketoiminnasta. Olet oma-aloitteinen sekä asenteeltasi eteenpäin katsova. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta otetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia.

Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että Sinä tuot osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaskokemusjohtaja Janika Vilponen 0503305509  janika.vilponen@lemonsoft.fi.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92%  kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 4.7.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Palvelupäällikkö k&k”. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Työ alkaa 16.8.2021.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
050 505 4422