Tietoa tehtävästä

Palvelupäällikkönä toimit esihenkilönä noin 15 hengen tiimille sekä vastaat käyttöönotto- ja koulutuspalveluiden päivittäisestä toiminnasta.
Esihenkilönä autat tiimiäsi onnistumaan jokapäiväisessä työssä ja varmistat, että projektipäälliköt, sovellusasiantuntijat ja -konsultit tuottavat asiakkaillemme erinomaisia palvelukokemuksia. Järjestelmien käyttöönotot vaihtelevat itsepalvelusta jopa vuoden kestäviin laajoihin ERP-projekteihin. Käyttöönotto- ja koulutusmallien jatkuva kehittäminen on luonteva osa työtäsi.

Odotamme sinulta:

• Aikaisempaa kokemusta asiantuntijatiimin johtamisesta
• Hyvää johtamistaitoa
• Valmentavaa ja innostunutta otetta
• Jatkuvan kehittämisen asennetta
• Nopeaa oppimiskykyä ja hyvää kokonaisuuksien hahmottamista
• Erinomaista kirjallista ja suullista kommunikointitaitoa

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli langat pysyvät käsissäsi ja koet nopean kasvun tuomat muutokset mahdollisuuksina. Nautit esihenkilötyöstä ja ihmisten johtaminen valmentavalla otteella on sinulle luontevaa.

Toivomme sinulta ymmärrystä projekti- ja palveluliiketoiminnasta. Olet oma-aloitteinen sekä asenteeltasi eteenpäin katsova. Odotamme sinulta myös positiivista ja innostunutta otetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Palvelupäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa.
Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaskokemusjohtaja Janika Vilponen 050 330 5509 / janika.vilponen@lemonsoft.fi.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2021 – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92% kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 6.12.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Palvelupäällikkö k&k”. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481