Tietoa tehtävästä

Etsimme motivoitunutta Perintäasiantuntijaa laskun elinkaaritiimiimme.

Mikäli sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja useamman vuoden kokemus perintäalalta, saatat olla etsimämme henkilö!

Perintäasiantuntijana hoidat perintäpalveluihin liittyviä taustatehtäviä osana Asiakaspalvelu- ja perintätiimiä. Tehtävä on monipuolinen ja juuri tekijänsä näköinen!
Perintäasiantuntija toimii tiimissämme asiakaspalvelun tärkeänä konsultaatioapuna ja perinnän operatiivisissa toiminnoissa toimeksiantajiamme neuvoen ja antaen suosituksia perinnän toimenpiteistä.

Arvostamme vahvaa osaamista yrityssaneeraus-, konkurssi- ja velkajärjestelyasioista sekä oikeudellisesta perinnästä.
Suuren osan työstä muodostaa myös yhteydenpito viranomaisten kanssa, joten edellytämme selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Tiimityötaidot ja laadukas viestintä auttavat tehtävässä menestymisessä.
Olemme dynaaminen tiimi ja jokainen voi vaikuttaa näkemyksellään ja kokemuksellaan oman tehtäväkenttänsä kehittämiseen. Tuemme kasvua ja ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeä arvo.

Edellytämme

  • Perintäalan vahvaa työkokemusta
  • Perinnän lainsäädännön tuntemusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. Tradenomi)
  • Erinomaisia viestintätaitoja

Arvostamme

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Joustavuutta ja myönteistä asennetta työtehtäviä kohtaan
  • Halua kehittyä ja oppia uutta

Työtehtävää varten tarjoamme kattavan perehdytyksen, työtehtävässä menestyäksesi omaksut kuitenkin nopeasti uusia järjestelmiä, sinulla on itseohjautuvuutta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja hyödyntää jo osaamiasi asioita.

Ensisijaisesti toivomme sinun työskentelevän tiimin parissa Turun toimistollamme. Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä myös etänä. Muita asiantuntijoitamme työskentelee myös Vaasan, Jyväskylän, Kouvolan ja Helsingin toimistoillamme. Tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä sekä vuosittain 400 euron kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Perintäpäällikkömme Leena Alho 040-0149 666 tai leena.alho@finvoicer.fi

Jos tunnet olevasi etsimämme perintäalan ammattilainen, hae tehtävää heti tai viimeistään 5.5.2024  lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Ohjelmisto- ja taloushallintotalo Finvoicer Group Oy on osa First North -listalla noteerattua Lemonsoft-konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laskutus-, maksuvalvonta-, perintä-, rahoitus- ja tilitoimistopalveluita sekä näihin liittyviä ohjelmistoratkaisuja. Henkilökuntaa meillä on yhteensä yli 220 ja asiantuntijamme palvelevat yli 12 000 yritysasiakasta ympäri Suomea. Liikevaihdoltaan asiakkaamme vaihtelevat start up -yrityksistä pörssiyhtiöihin.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481