Tietoa tehtävästä

Tehtävässä toimit osana asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista koulutus- ja käyttöönottotiimiä. Projektipäällikkönä huolehdit siitä, että asiakkaidemme järjestelmät otetaan laadukkaasti käyttöön. Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) sisältää yrityksen kaikki keskeisimmät toiminnot sekä toimialakohtaisia erityispiirteitä teollisuuteen, tukkuliiketoimintaan, rakentamiseen, urakointiin sekä tilitoimisto- ja palvelualalle. Onnistuneet käyttöönottoprojektit ovat edellytys erinomaiselle asiakaskokemukselle ja pitkille asiakassuhteille.  Tehtävässä toimit yhdistävänä voimana asiakkaan, projektitiimin ja projektin eri sidosryhmien välillä.

Odotamme sinulta: 

  • Aikaisempaa kokemusta ERP-projektien itsenäisestä johtamisesta
  • Hyvää projektijohtamisen osaamista
  • Nopeaa oppimiskykyä ja hyvää kokonaisuuksien hahmottamista
  • Kykyä työskennellä tiimin yhteisen päämäärän saavuttamiseksi ja koordinoida muiden töitä
  • Kykyä johtaa useita eri vaiheissa olevia projekteja yhtä aikaa
  • Kykyä viedä projektit maaliin annetussa aikataulussa ja budjetissa
  • Erinomaista kirjallista ja suullista kommunikointitaitoa

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaslähtoinen, järjestelmällinen ja langat pysyvät käsissäsi. Olet oma-aloitteinen sekä asenteeltasi eteenpäin katsova. Odotamme sinulta myös positiivista ja innostunutta otetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia.

Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaskokemusjohtaja Janika Vilponen 050 330 5509 / janika.vilponen@lemonsoft.fi.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi. Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2021 – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92% kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 6.12.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Projektipäällikkö”. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481