Tietoa tehtävästä

Vahvistamme asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä käyttöönottotiimiämme sovellusasiantuntijalla. Vastaat oman osaamisalueesi osalta siitä, että asiakkaallamme on hyvä valmius käyttää Lemonsoft-järjestelmää. Työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kouluttamisesta ohjelmiston käyttöönotoissa. Työ räätälöidään hakijan osaamisen mukaan. Asiakaskohtaisten koulutusten lisäksi tuotamme koulutusvideoita sekä verkkokoulutuksia.

Työ vaatii ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää sekä kehittyä. Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta aitoa halua auttaa asiakkaitamme, oma-aloitteellisuutta sekä eteenpäin katsovaa ja positiivista asennetta.

Arvostamme:
– Lemonsoft-osaamista
– Toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) kokonaisuuden ymmärrystä
– Kokemusta ERP-järjestelmän käytöstä päivittäisessä työssä (esim. taloushallinto, henkilöstöhallinto, tuotannonohjaus tai varastonhallinta)
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– Kokemusta asiakkaiden opastuksesta tai kouluttamisesta

Visiomme on tarjota asiakkaillemme alan paras käyttäjäkokemus ja painotamme asiakaslähtöisyyttä kaikissa työtehtävissämme.

Odotamme myös, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme. Tarjoamme sinulle alati kehittyvän työympäristön ja työyhteisön, jossa jokaisella on oikeus kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Meille on myönnetty jo kolmesti arvostettu Future Workplaces -sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Seppälä, tomi.seppala@lemonsoft.fi

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä 13.02.2022 mennessä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen HR-asiantuntijallemme Mari Alahuhtalalle, osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Sovellusasiantuntija”. Jos haluat että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi