Tietoa tehtävästä

Tähdätessämme alan parhaaseen asiakaskokemukseen vahvistamme käyttöönotto- ja koulutuspalvelutiimiämme sovellusasiantuntijalla. Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa siitä, että asiakkaallamme on hyvä valmius käyttää Lemonsoft -toiminnanohjausjärjestelmää. Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakkaitamme, oma-aloitteellisuutta sekä hyvää asennetta. Sijoituspaikkasi voi olla Vaasan, Tampereen tai Turun toimipisteellämme.

Toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisuuden ymmärrys tai kokemus taloushallinnon järjestelmien käytöstä on eduksi tehtävässä. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää sekä kehittyä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä Lemonsoft-osaamista. Oleellinen osa työtäsi on asiakkaan ohjaus ja koulutus ohjelmiston käyttöönotoissa. Lisäksi odotamme sinulta, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta.

Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että Sinä tuot osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme. Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myönnetty arvostettu Future Workplaces 2020 ja 2021 sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92% kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaskokemusjohtaja Janika Vilponen, 050 330 5509  janika.vilponen@lemonsoft.fi

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä 7.1.2022 mennessä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen HR-asiantuntijallemme Mari Alahuhtalalle, osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi  Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Sovellusasiantuntija”. Jos haluat että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481