Tietoa tehtävästä

Vahvistamme asiakaspalveluamme sovellusasiantuntijalla, jonka päätehtävänä on toimia HR-käyttöönotoissa ja työajanseurantapalveluiden asiantuntijatehtävissä. Toimit läheisessä yhteistyössä sekä asiakkaiden, että työkavereiden kanssa.

Odotamme sinulta ymmärrystä palkanlaskennan prosesseista ja niiden liittymisestä yrityksen muihin prosesseihin. Hyvän valmiuden tehtävässä toimimiseen antaa talous/palkkahallinnon koulutus ja käytännön kokemus palkanlaskennan tehtävistä. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. 92% Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Mari Erkkilälle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 21.8.2020 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”sovellusasiantuntija”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Mari Erkkilä
Talous- ja henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055