Tietoa tehtävästä

Tähdätessämme alan parhaaseen asiakaskokemukseen vahvistamme asiakaspalveluamme sovellusasiantuntijoilla. Vastaat yhdessä muun asiakaspalvelutiimimme kanssa siitä, että asiakkaallamme on hyvä valmius käyttää Lemonsoft -toiminnanohjausjärjestelmää.  Voit tehdä töitä esimerkiksi Vaasan, Tampereen tai Vantaan toimipaikassamme.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakkaitamme, oma-aloitteellisuutta sekä hyvää asennetta. Toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisuuden ymmärrys tai kokemus taloushallinnon järjestelmien käytöstä on eduksi tehtävässä. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää sekä kehittyä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä Lemonsoft-osaamista. Oleellinen osa työtäsi on asiakkaan ohjaus ja koulutus ohjelmiston käyttöönotoissa.

Lisäksi odotamme sinulta, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että sinä tuot osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92% kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 11.6.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Sovellusasiantuntija”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055