Tietoa tehtävästä

Vahvistamme asiakaspalveluamme talous- ja palkkahallinnon sovelluskonsultilla, jonka päätehtävänä on toimia Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojekteissa kouluttajana. Toimit läheisessä yhteistyössä niin asiakkaan, projektipäällikön kuin myynnin kanssa. Vastaat yhdessä muun asiakaspalvelutiimimme kanssa siitä, että asiakkaallamme on hyvä valmius käyttää Lemonsoft-järjestelmää.

Odotamme sinulta ymmärrystä taloushallinnon ja/tai palkanlaskennan prosesseista ja niiden liittymisestä yrityksen muihin prosesseihin. Hyvän valmiuden tehtävässä toimimiseen antaa kokemus sovelluskonsultin tehtävistä tai käytännön kokemus kirjanpidosta ja/tai palkanlaskennasta. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää ja kehittyä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä Lemonsoft-osaamista. Henkilönä olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi odotamme Sinulta selkeää suullista ja kirjallista ilmaisua. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi  viimeistään 10.12.2017. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Sovelluskonsultti”. Lisätietoja tehtävästä antaa Talous- ja henkilöstöjohtaja Mari Erkkilä puh. 040 768 1415 torstaina 30.11. klo 10-11 ja torstaina 7.12. klo 9-10.

Yhteystiedot

Mari Erkkilä
Talous- ja henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055