Tietoa tehtävästä

Toimintamme kasvaessa, etsimme nyt joukkoomme Vaasan sovellusneuvojia, tukemaan asiakkaitamme Lemonsoft – ja Talosofta -toiminnanohjausjärjestelmien käytössä. Molemmat tehtävät ovat alkuun n. vuoden pituisia perhevapaan sijaisuuksia, mahdollisuus myös työsuhteen jatkoon.

Lemonsoft -ohjelmiston tukitehtävässä arvostamme:
• Käytännön osaamista ja työkokemusta taloushallinnon tai HR:n parista, esim. tilitoimistosta
• Sujuvan suomen kielen lisäksi ruotsin kielen taito lasketaan eduksi

Talosofta -ohjelmiston tukitehtävissä arvostamme:
• Käytännön osaamista ja työkokemusta rakennusalalta
• Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen sekä Lemonsoftin, Talosoftan tai muiden toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemuksen. Valmista osaamista tärkeämpää on oikea asenne sekä innokkuus oppia uutta ja kehittyä.
Visiomme on tarjota asiakkaillemme alan paras käyttäjäkokemus ja painotamme asiakaslähtöisyyttä kaikissa työtehtävissämme. Odotamme myös, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle alati kehittyvän työympäristön ja työyhteisön, jossa jokaisella on oikeus kehittää ja kehittyä, paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Meille on myönnetty jo kolmesti arvostettu Future Workplaces – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pauliina Sundqvist, palvelupäällikkö, puh. 050 472 5070.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 21.4.2022 mennessä HR-asiantuntijallemme Mari Alahuhtalalle, osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi  Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Sovellusneuvoja”.

Jos haluat että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi