Tietoa tehtävästä

Tähdätessämme alan parhaaseen asiakaskokemukseen vahvistamme asiakaspalveluamme sovellusneuvojalla. Vastaat yhdessä muun asiakaspalvelutiimimme kanssa siitä, että asiakkaallamme on hyvä valmius käyttää Lemonsoft -toiminnanohjausjärjestelmää.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakkaitamme, oma-aloitteellisuutta sekä hyvää asennetta. Toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisuuden ymmärrys tai kokemus taloushallinnon järjestelmien käytöstä on eduksi tehtävässä. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää sekä kehittyä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä Lemonsoft-osaamista.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. 92% Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Mari Erkkilälle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 28.8.2020 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Sovellusneuvoja”.

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

 

 

Yhteystiedot

Mari Erkkilä
Talous- ja henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055