Tietoa tehtävästä

Lemonsoftin ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen tukipalvelutiimi etsii iloiseen joukkoonsa sovellusneuvojia. Ohjelmiston käytön tuki on tärkeässä roolissa asiakkaidemme arjessa, ja sovellusneuvojana vastaat yhdessä tiimin kanssa siitä, että apua ja tukea on helposti saatavilla.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä ja motivoidut toisten auttamisesta, ratkaisujen löytämisestä sekä asioiden loppuun saattamisesta. Olet oma-aloitteinen sekä asenteeltasi eteenpäin katsova. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia.

Lemonsoftin tai muiden toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemukset auttavat sinua työssäsi. Arvostamme tuotannonohjauksen, logistiikan, taloushallinnon tai palkanlaskennan käytännön osaamista.

Valmista osaamista tärkeämpää on kuitenkin oikea asenne sekä halu oppia uutta ja kehittyä. Lisäksi odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 – sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92% kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 31.7.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Sovellusneuvoja”. Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi