Tietoa tehtävästä

Etsimme motivoitunutta taloushallinnon asiantuntijaa vahvistamaan Turun taloushallintotiimiämme. Mikäli olet tilinpäätöstaitoinen ja sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus tilitoimistoympäristöstä, saatat olla etsimämme henkilö!

Taloushallinnon asiantuntijana vastaat itsenäisesti monipuolisista taloushallinnon tehtävistä nimetyille asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluu tilinpäätösten laatiminen, kirjanpito, viranomaisilmoitukset sekä muut taloushallinnon ammattitehtävät. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tarjoten laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua.

Edellytämme

 • Vahvaa kokemusta tilinpäätösten laadinnasta
 • Vähintään kahden vuoden työkokemusta tilitoimistoympäristöstä
 • Tehtävään soveltuvaa talousalan koulutusta (esim. tradenomi)
 • Alan lainsäädännön tuntemusta
 • Erinomaisia Excel- taitoja

Arvostamme

 • KLT-tutkintoa ja Lemonsoft osaamista
 • Tarkkuutta ja huolellisuutta työssäsi
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
 • Joustavuutta ja positiivista asennetta työtehtäviä kohtaan
 • Halua kehittyä ja oppia uutta

Taloushallintotiimimme työskentelee pääosin Turussa, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys. Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä osittain etätöitä. Lisäksi käytössämme on joustotyöaika. Taloushallinnon asiantuntijana sinulla on mahdollisuus osallistua KLT-/PHT-valmennukseen ja -tenttiin työnantajan kustantamana. Tarjoamme houkuttelevat edut sekä rennon työyhteisön.

Finvoicer Group Oy on osa First North listalla noteerattua Lemonsoft-konsernia ja tarjoamme asiakkaillemme tilitoimisto-, perintätoimisto- ja ohjelmistopalveluja. Olemme erikoistuneet sähköiseen taloushallintoon ja pyrimme olemaan aina askeleen edellä taloushallintoalan kehitystä. Meillä et tule pyörittelemään mappeja työpöydälläsi, sillä olemme täysin paperiton toimisto.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Niklas Isaksson 044 979 2163 tai niklas.isaksson@finvoicer.fi

Kiinnostuitko?

Jos tunnet olevasi etsimämme taloushallinnon ammattilainen, hae tehtävää heti tai viimeistään 21.1.2024   lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Finvoicer Group Oy osa on Lemonsoft-konsernia. Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Ohjelmistomme ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481