Tietoa tehtävästä

Taloushallinnon tiimimme on jaettu ryhmiin ja jokaiselle ryhmällä on oma ryhmävastaava, joka huolehtii ja vastaa siitä, että oman ryhmän asiakasyritysten palvelut suoritetaan ajallaan ja sopimuksen mukaisesti. Ryhmävastaava raportoi talouspäällikölle ryhmän asioista ja suunnittelee yhdessä esihenkilön kanssa ryhmänsa resurointia ja kannattavuutta. Ryhmävastaavan tehtäviin ei kuulu esihenkilövastuuta. Ryhmävastaava tekee myös itse asiakkaiden kuukausittaista kirjanpitoa ja vastaa asiakasyritysten taloushallinnon kokonaisuudesta hoidosta, mihin kuuluu esimerkiksi kirjanpito, yhtiöiden ja konsernien tilinpäätös.

Finvoicerilla on oma CFO-tiimi, joka tuottaa asiakkaille ulkoistettuja talouspäällikkö- ja controller-palveluita sekä avustaa taloushallintotiimiä esimerkiksi verotusasioissa, budjetoinneissa ja kannattavuusseurannassa. Tämä on myös loistava urapolku, mikäli CFO- ja controller-palvelut ovat lähellä sydäntä.

Työtehtävää varten annamme kattavan perehdytyksen, mutta työtehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla nopea oppimiskyky, oma-aloitteisuutta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Käytämme konsernimme omaa Lemonsoft-järjestelmää. Ensisijaisesti toivomme sinun työskentelevän Turun toimistollamme, mutta taloustiimiläisiämme on myös Jyväskylässä, Kouvolassa ja Helsingissä.

Tarjoamme henkilökunnallemme mahdollisuuden hybridityöhön, laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä sekä vuosittain 400 euron kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun.

Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva.  Työsuhteen aloitushetkellä kuukausipalkka on kokemuksesta riippuen  noin 3 200 – 3 600 euroa  (Vaativuustaso 1: Vaativat erikoisammattitehtävät / taloushallintoalan työehtosopimus)

Arvostamme:

 • Vahvaa kokemusta tilinpäätösten laadinnasta
 • Tehtävään soveltuvaa talousalan koulutusta
 • Alan lainsäädännön tuntemusta KLT-tutkintoa ja Lemonsoft-osaamista
 • Tarkkuutta ja huolellisuutta työssäsi
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
 • Joustavuutta ja positiivista asennetta työtehtäviä kohtaan
 • Halua kehittyä ja oppia uutta

Tarjoamme sinulle:

 • Joustavat työajat, voit luoda kalenterisi itse
 • Hybridityön
 • KLT-valmennuksen ja -tentin työnantajan kustantamana
 • Pörssiyhtiön urakehitysmahdollisuudet
 • Monipuoliset työterveyspalvelut Mehiläisessä sekä vuosittaisen 400 euron kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun
 • Järjestämme kuukausittain henkilökunnan SporttiAamuja toimistoillamme ympäri Suomen
 • Näiden lisäksi järjestämme toimistokohtaisia illanviettoja ja erilaisia tapahtumia

Lisätietoja tehtävästä antaa Talouspäällikkö Niklas Isaksson 044 979 2163, niklas@finvoicer.fi.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme Taloushallinnon ryhmävastaava, hae tehtävää heti tai viimeistään 25.2.2024 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa kerromme, miten ja miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot.

Ohjelmisto- ja taloushallintotalo Finvoicer Group Oy on osa First North -listalla noteerattua Lemonsoft-konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laskutus-, maksuvalvonta-, perintä-, rahoitus- ja tilitoimistopalveluita sekä näihin liittyviä ohjelmistoratkaisuja. Henkilökuntaa meillä on yhteensä yli 220: Turun toimistoilla työskentelee yli 60 ja Tampereella yli 20. Asiantuntijamme palvelevat yli 12 000 yritysasiakasta ympäri Suomea. Liikevaihdoltaan asiakkaamme vaihtelevat start up -yrityksistä pörssiyhtiöihin.

 

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481