Tietoa tehtävästä

Jos Windows -ympäristöt ja virtualisointi, palvelinhallinta ja automaation tehostaminen ovat tuttuja asioita, saatat olla Lemonsoftin seuraava tietohallintoguru!

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää laajoja palvelinympäristöjä sekä työskennellä tietokantojen parissa nykyaikaisin menetelmin. Vastuualueeseesi kuuluu päivittäisiä IT-tuen toimia, automaation kehittämistä ja oma-aloitteista työskentelyä palvelinratkaisujen parissa – joskus jopa ilta-aikaankin.

Meillä on useita toimipisteitä, joista voit valita, ja kannustamme hybridimalliin arjen tekemisessä. Meillä sinulla on paikka digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikka voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Meille on myönnetty jo kolmesti, arvostettu Future Workplaces -sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Onnistuaksesi tehtävässä hallitset seuraavia asioita:

 • Windows Server -käyttöjärjestelmien hallinta
 • Verkkojen perusteet (AD-toimialue, DNS, DHCP, Palomuurit, TCP/IP-protokollat, VLAN)
 • Perusymmärrys tietokantojen toiminnasta

Eduksi katsotaan, jos hallitset myös jotain seuraavista:

 • MS SQL hallintatyökalut ja T-SQL
 • Keskitetyt Windows -hallintaratkaisut (Group policy, WSUS, File Server, RDS)
 • Watchguard -palomuuriratkaisut
 • PowerShell
 • Microsoft IIS
 • Hyper-V

Plussaa saat, jos sinulla on:

 • Ymmärrystä kyberturvallisuuden perusteista ja ns. Zero Trust -mallista
 • Sopiva koulutus tai työelämässä hankittu kokemus IT-ylläpidon tehtävistä

Visiomme on tarjota asiakkaillemme alan paras käyttäjäkokemus ja painotamme asiakaslähtöisyyttä kaikissa työtehtävissämme. Tarjoamme sinulle alati kehittyvän työympäristön ja työyhteisön, jossa jokaisella on oikeus kehittää ja kehittyä. Odotamme sinulta kykyä työskennellä tiimissä itsenäisesti, vahvaa kiinnostusta laitteisiin ja järjestelmiin, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uutta sekä että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Lisätietoja tehtävästä saat tietohallintojohtaja Tuukka Karttuselta, tuukka.karttunen@lemonsoft.fi

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä 6.3.2022 mennessä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen HR-asiantuntijallemme Mari Alahuhtalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Tietohallintoasiantuntija”. Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi