Tietoa tehtävästä

Haluatko olla mukana huikeassa kasvuyrityksessä huolehtimassa toimistomme viihtyvyydestä, sekä tapahtumien ja palaverien mutkattomasta sujuvuudesta? Tehtäväsi sisältää monipuolisia toimistotöitä sekä HR:n ja taloushallinnon tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työn luonteesta johtuen työ vaatii pääosin toimistolla työskentelyä, mutta osittainen etätyö on myös mahdollista. Viihtyisä toimistomme sijaitsee torin laidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta taloushallinnon ja /tai HR:n tehtävistä. Voit olla urasi alussa tai jo enemmänkin työkokemusta hankkinut. Hallitset erinomaisesti kirjallisen ja suullisen suomen-, sekä englannin kielen taidon sekä käytät sujuvasti erilaisia toimisto-ohjelmistoja.

Toimistoassistentti toimii kiinteässä yhteistyössä koko organisaatiomme kanssa. Odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista työntekijä- ja asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Mari Erkkilä mari.erkkila@lemonsoft.fi

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myönnetty arvostettu Future Workplaces 2020 ja 2021 sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92 % kokee nykyisen työpaikan olevan tähänastisen uransa paras.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä 30.1.2022 mennessä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen HR-asiantuntijallemme Mari Alahuhtalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi . Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Toimistoassistentti”. Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
HR-asiantuntija
rekry@lemonsoft.fi