Tietoa tehtävästä

Haluatko olla mukana huikeassa kasvuyrityksessä huolehtimassa toimistomme viihtyvyydestä sekä tapahtumien ja palaverien mutkattomasta sujuvuudesta? Haemme PeopleOps tiimiin Vaasaan reipasta ja ihmisten kohtaamisesta nauttivaa työkaveria, jolla on keskeinen rooli organisaatiomme päivittäisen työn sujuvoittamisessa.  

Toivomme löytävämme henkilön, joka tervehtii vastaanottoon saapuvia aidolla hymyllä ja toimii Lemonsoftin kasvona vieraillemme. Varmistat, että vieraamme saavat lämpimän vastaanoton, ja avustat erilaisten tapaamisten ja tilaisuuksien järjestämisessä. Vastaat myös yhteydenpidosta kiinteistöhuoltoon, siivouspalveluihin sekä muihin viihtyvyydestämme vastaaviin sidosryhmiin. Kauttasi kulkevat niin paketit kuin sähköpostit, eli toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä koko organisaatiomme kanssa.  Teet myös tiivistä yhteistyötä muiden toimipaikkojemme toimistovastaavien kanssa. Tavoitteenasi on varmistaa, että organisaatiomme toimii sujuvasti ja viihtyisästi kaikilla tasoilla.  

Tehtävässä menestyt parhaiten, jos sinulla on järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ote työhön, kykyä hallita monia asioita samanaikaisesti sekä paineensietokykyä kiireisten hetkien varalle. Olet joustava, palveluhenkinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä suullisesti että kirjallisesti; myös englannin taitosi on sujuvaa.  Officen -työkalut ovat sinulla hyvin hallussa sekä omaksut helposti uudet ohjelmat. Lemonsoft -tuoteosaaminen katsotaan eduksesi. 

 Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen (37,5 h/vko). Työn luonteen vuoksi etätyömahdollisuutta ei ole tarjolla vaan työskentelet toimistollamme, Vaasan torin laidalla, ma-pe klo 8–16.  Työt alkavat viimeistään elokuussa.  

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Panostamme työntekijäkokemuksen kehittämiseen, sillä työntekijöidemme viihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of PeopleOps Piia Luikku, piia.luikku@lemonsoft.fi 

Kiinnostuitko?  

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2024 mennessä PeopleOps Manager Mari Alahuhtalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi  Laitathan sähköpostin aiheeksi ’Toimistoassistentti’.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.   

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.  

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa kerromme, miten ja miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot.   

Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.   

Yhteystiedot

Mari Alahuhtala
PeopleOps manager
rekry@lemonsoft.fi
040 652 8481