Tietoa tehtävästä

Koetko tuotekehityksen intohimoksi? Haemme useita koodaustaitoisia henkilöitä eri tyyppisiin töihin. Lisäksi haemme laadunvarmistajia ja dokumentoijia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää selain- ja työasemapohjaisia sovelluksia nykyaikaisin menetelmin todistetusti mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Odotamme hakijalta kykyä työskennellä tiimissä, vahvaa kiinnostusta verkkosovellusten kehitykseen ja halua oppia uutta. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Vaasa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kouvola, Joensuu tai Oulu. Myös etätyöskentely onnistuu.

Valitse itsellesi sopiva työnkuva:

Arkkitehtuuri

Mikäli ohjelmien arkkitehtuuri kiinnostaa ja haluat osallistua sen kehittämiseen, tule vahvistamaan arkkitehtitiimiämme. Voit olla jo kokenut arkkitehti tai sitten vahvan koodaustaustan omaava ja kiinnostuksesi on kasvaa arkkitehdiksi.

UI/UX

Koetko selainohjelmien kehittämisen intohimoksesi? Haemme web-sovellusten tekijöitä erityisesti käyttöliittymien käytettävyyden kehittäjiksi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää selain- ja työasemapohjaisia sovelluksia nykyaikaisin menetelmin hyvän tiimin tukemana.

Full-stack sovelluskehittäjä

Suurin osa sovelluskehittäjistämme ohjelmoi kaikkia kerroksia: Tietokantaa, bisneslogiikkaa, rajapintoja ja käyttöliittymää. Reaalimaailman osaaminen tulee asiakkailtamme, mutta jos tunnet jotain ERPin osa-alueita, siitä on etua. Näitä ovat esimerkiksi talous- tai palkkahallinto, logistiikka, tuotannonohjaus, tai projektinhallinta.

Rajapinnat

Lemonsoft on avoin ohjelmisto ja rajapinnoilla on tärkeä rooli kokonaisuuden rakentamisessa. Tule vahvistamaan REST API -kehitystiimiämme. Pääset samalla tutustumaan nykyaikaiseen mikropalveluarkkitehtuuriin.

Tietojen siirrot

Käyttöönotoissa on usein tarvetta siirtää asiakas- ja nimiketietoja sekä monenlaista muuta dataa vanhasta järjestelmästä uuteen. Tiedot eivät aina ole saatavilla määrämuotoisina, jolloin käyttöönottotiimi pyytää apuja tuotekehityksestä. Tehtävä soveltuu junioritason koodarille ja voitkin siirtyä työelämään suoraan koulun penkiltä. Tässä tehtävässä on myös hyvän kasvupolun alku suurempien kokonaisuuksien koodaukseen.

Azure

Azuren pilvipalveluilla on tärkeä rooli hybridipilvistrategiassamme. Hyödynnämme useita Azuren palveluita tuotteen kehityksessä, esimerkkeinä blob storage, kognitiiviset palvelut (AI, OCR, Speech), Cosmos DB, B2C. Azure-kehittäjän tehtävänä on pysyä ajan tasalla Azuren kehityksessä, koodailla erilaisia POC-ratkaisuja tuotehallinnan avuksi ja luonnollisesti kehittää markkinoille vietyjä ratkaisujamme.

Microsoft Graph -rajapinta

Microsoft Graph on REST API O365 -palveluun. Käytämme rajapintaa mm. Exchange-integraatioissa. Rajapinta tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja etsimmekin nyt tähän erikoistuvaa koodaria. Työnkuvaan tosin mahtuu muitakin koodaustöitä kiinnostuksesi mukaan.

WordPress / Hubspot

Verkkosivuille tehtävät sovellukset, jotka integroidaan rajapinnan avulla toiminnanohjausjärjestelmään lisääntyvät tasaisesti. Tärkein oma tuotteemme on Woocommercen päälle rakennettu LemonShop ja muita ovat erilaiset tarjouslaskurit ja tuotekonfiguraattorit. Selainpään koodauskielenä on PHP/Java.

Testausvastaava

Ohjelmiston testaus on kriittistä ja pitkälti automatisointia. Testausta tehdään monessa eri vaiheessa ja etsimmekin nyt testauksesta innostunutta henkilöä vastaamaan testausprosessista ja kehittämään sitä. Odotamme että ymmärrät nykyaikaisen DevOpsin ja tunnet testausmenetelmät. Osaat myös itse koodata yksikkötestejä tarvittaessa. Työnkuvaan sisältyy myös tietoturvatestaus yhteistyössä tietohallintomme kanssa. Tässä tärkeätä on loogisen päättelykyvyn lisäksi perusymmärrys SOAP/REST rajapinnoista ja verkkoprotokollista.

Laadunvarmistaja (QA)

QA varmistaa, että toteutus vastaa pyydettyä ja dokumentoi ominaisuuden. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää substanssiosaamista ja hyvää dokumentointitaitoa suomen kielellä. Etsimme laadunvarmistajaa nyt erityisesti talous- ja henkilöstöhallintoon.

Älypuhelinsovellusten kehittäjä

Kehitämme natiivisovelluksia Android- ja IOS-laitteille. Voit koodata pelkästään mobiilipäätä tai myös tähän liittyvää rajapintaa osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen.

Teknologia

Teknologiapinomme on seuraava:

Alustat

Microsoft Azure ja yksityinen pilvi.

Tietokanta

SQL Server

Raportointi

SQL Server Reporting Services (SSRS)
Microsoft Power BI

Verkkokauppa

Google Cloud Platform
Woocommerce (built on WordPress)

BACKEND

T-SQL
.NET Framework

 • VB.NET
 • C# (Entity Framework)

Web Services

 • SOAP (Simple Object Access Protocol)
 • REST (Representational State Transfer)

FRONTEND

Angular, versio 12
NativeScript, mobile apps
.NET 4.x, Windows Forms

DevOps

 • Azure DevOps
 • Visual Studio 2019
 • Visual Studio Code
 • Scrum framework

Plussaa saat, jos sinulla on:

 • Graafista silmää
 • Tietämystä käyttöliittymistä tai käytettävyydestä
 • Sopiva koulutus tai työelämässä hankittu kokemus ohjelmoinnista
 • Jonkin ERP -osa-alueen tuntemus

Lisäksi odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa. Meille on myös myönnetty arvostettu Future workplaces 2020 ja 2021 sertifikaatti, joka kertoo työpaikan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä 92% kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen henkilöstöjohtajallemme Katja Rajalalle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi 15.9.2021 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”kehittäjä”.

Lisätietoja tehtävistä saat tuotekehitysjohtajalta Piia.Luikku@lemonsoft.fi

Jos haluat, että säilytämme hakemuksesi myös muita työmahdollisuuksia varten, muista mainita asiasta työhakemuksessasi.

 

 

Yhteystiedot

Katja Rajala
Henkilöstöjohtaja
rekry@lemonsoft.fi